2777
2789
عنوان

جریان شیبا چیه

1394 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

کسی میدونه جریان ارزدبجیتال شیبا چیه که میگن توهمین سایت شنیدم چندسال پیش خیلیا رو پولدار کرده 

یعنی چطور شده کسایی که این ارزو داشتن شب خوابیدن صبح بیدارشدن دیدن پولدارشدن من اصلا نمیفهمم چی به چی شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قضیه خاصی نداره یهو قیمتش رفته بالا دیکه فک کنم‌چارتا صفر کم کرده و کسایی که ازون ارز داشتن‌پولدار شدن 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
تو یکی دوسال چند هزار برابر. شده ارزشش همین

یعنی یکی دوسال طول کشیده تازیاد بشه اخه چجوری میگن کسی که ۱۰ میلیون ارزداشته بهو پولش شده سه چهارمیلیارد واقعا اصلا همچین چیزی امکان داره؟ ممکنه دوباره این اتفاق بیوفته؟

یعنی یکی دوسال طول کشیده تازیاد بشه اخه چجوری میگن کسی که ۱۰ میلیون ارزداشته بهو پولش شده سه چهارمیل ...

اره خیلی ارزها رشد چند صد برابری داشتن مثل فگ یوشی پیت بال ولی این چند هزار برابر شده ارز دیجیتال مثل قماره ممکنه پولت چند صد برابر بشه ممکن هست پولت یهو ۹۰درصد کم بشه مثلا ۱۰۰میلیون بشه ده میلیون یا یه میلیون 

یعنی یکی دوسال طول کشیده تازیاد بشه اخه چجوری میگن کسی که ۱۰ میلیون ارزداشته بهو پولش شده سه چهارمیل ...

من خودم ده دلار پیت بال داشتم تو چند روز شد ۸۰۰دلار نفروخته الان دوباره همون ده بیس داره😂😂

اره خیلی ارزها رشد چند صد برابری داشتن مثل فگ یوشی پیت بال ولی این چند هزار برابر شده ارز دیجیتال مث ...

من مدتیه خیلی توکفش هستم دویت دارم ترید کردن یادبگیرم الان ۶ تا ارز به مبلغای کم خریدم یعنی ممکنه این اتفاق شیبا دوباره پیش بیاد

من مدتیه خیلی توکفش هستم دویت دارم ترید کردن یادبگیرم الان ۶ تا ارز به مبلغای کم خریدم یعنی ممکنه ای ...

منم مثل تو بودم تو یه سال ماشین زیر پامو فروختم دهنم سرویس شد تازه بعد از ۳سال دوباره تونستم ماشین بخرم