2777
2789
عنوان

چشم زخم؟

186 بازدید | 24 پست

پسرم دوسالشه...بعد قیافش شبیه دختراست چون هر کی مبیبینه فکر می‌کنه دختره... تقریبا همه این سوال رو میپرسن که دختره؟!!...موهاشم فره... حالا میگم موهاشو کوتاه کنم که مبادا یه وقت چشم بخوره... از طرفی هم دلم نمیااااد🥺 آخه موهاش بلند نیست بیشتر پره و از بغل و جلو فرفری و وسط سرش صاف...شما چه قدر اعتقاد دارید به چشم زخم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی خیلی اعتقاد دارم و موهای بچه رو کوتاه کن و بیرون میبری لباسای زشت تنش کن بچه پاکه فوری چشم زخم میخورع 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

چشم زخم فیل رو از پا درمیاره من خودم دیشب چشم خوردم شیشه انگشتمو جوری برید تا استخون ،ببر کوتاه کن زشتوک بشه بهتر از اینه ک چشم بخوره ، دورشو بگیر بالاشو کمی بذار براش

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

چشم ز.خم وجود داره و توی قرآنم اومده

ایت الکرسی بخونین هروقت میبرینش بیرون یا کسی میبینتش یا حتی اگه لحظه ای به چشم خودتون هم اومد گفتین وای چقدر قشنگه یا .. حتما بخونین ایت الکرسی رو و سریع بگین : لا حَولَ وَلا قُوَةَ اِلا باالله الْعَلی العظیم

کوتاهش نکن میخوای زشتش کنی که مثلا چشم نخوره😐

نه کوتاهم کنم زشت نمیشه فقط عادی تر میشه و پسرونه تر میشه قیافش و دیگه تو چشم نیست...چون هر جا میبرم همه یه ریز نگاش میکنن ...ولی فقط خودم  دلم میسوزه 🥺

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂