2777
2789
عنوان

دونه سفید چشم

106 بازدید | 13 پست

بچها یه عالمه دونه سفید دراومده کنار چشمم یدونشم بزرگ شده خطرناکه به نظرتون شما تاحالا ازینا داشتید چیکارکنم برن؟

اینم عکسش

https://s8.uupload.ir/files/20230426_162626_dy9x.jpg

من یمدت بود ازینا بهم میزد زیر چشمم یا توی پلک

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کردی خوب شد؟چندوقت روی صورت هست هرکدومشون؟

نمیدونم خودشون ناپدید شدن جوریکه خودمم نفمیدم

شاید تا ۲ ۳ ماه بودن.

البته یکیشونو خودم با سوزن بهش ور رفتم😑عکسش الان با لینک میذارم ببین

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
مرسی عزیزدلم❤

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۴۲۶_۱۶۴۲۴۷_ibu.jpg

اینه روی پلک پایینی

آره دقیقا برای منم همینجوریه پس خطرناک نیست دیگه مرسی فدات بشم❤

ن عزیزم نگران نباش من علتشو نمیدونم سرچم نکردم

خوب میشه زود

خدانکنه💛💛

خیلی استرس دارم شما چندوقته داری عزیزم؟❤

نمیدونم خیلی وقته 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚