2777
2789
عنوان

فوت پدرم

173 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیزم 

پدرم ۱۸ روزه که فوت شده چن سال  پیش هم خواهرم رو از دست دادم خیلی از لحاط روحی داغونم همش کارم گریه س آخه چرا بابام دیگه نیست کجا رفته هر روز ب من زنگ میزد انگار غیب شده تورو خدا کمکم کنید یه کم بهم آرامش بدید آخه مرده ها کجان ینی رفتن تو قبر و تمام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باس زمان بگذره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بله من برنامه زندگی پس از زندگی رو میبینم ولی بنظرم اونا نمردن و تو کما بودن و اون تخیلات مغز انسانهاس 

من نمیدونم اون دنیای باشه یا نه

افسرده شدم بچه م کوچیکه ۵ سالشه  و مدام گریه میکنه بهونه بابام رو میگیره از من میپرسه چرا آدما باید برن پیش خدا مادرجون هم میره ؟؟؟ و من جوابی براش ندارم 

کاشکی من لااقل با سرنوشت دخترم بازی نمیکردم اینهمه احساس چی میشه اینهمه فیلم ازش داریم اینهمه عکس اینهمه خاطره 

ما کی هستیم ؟؟؟

پدرم ۶۳ ساله ش بود 

خواهرم ۲۲ ساله