سلام قشنگا میخوام ازتون چند تا سوال بپرسم من خودم دبیرستانی ام اول سال درسم فوق العاده عالی بود اما الان درسم افت کرده اصلا تمرکز ندارم بخونم و نمیتونم هم بخونم درسم به شدت افت کرده اگه راه حلی دارین لطفا به منم بگیدد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و درس رو از قبل بخونی حداقل پیشخوانی کنی که تو کلاس نهایت بهره رو ببری ولی تایمی نمونده که واسه اینجور چیزا پس خودتو یجوری برسون که سال به بعد مشکل نخوری
خو گفتم که رفیق مجازیم... مثلا عین مشاور بام رفتار می کرد.. نمیزاشت گوشی دستم بگیرم فقط وقتایی که خودش تعین می کرد.. هر کتاب که امتحان داشتم قبلش تلفنی ازم می پرسید.. واسه همین خدارو شکر امسال خیلی امتحانات نوبت اول و خوب دادم معدلم شد19.76،البته الان نی بنا به دلالیلی رفت🥺😑🤦🏻♀️، سعی می کنم دوباره افت نکنم امتحانات نوبت دومم خوب بدم.. هعی
منم رشتم انسانیه عزیزم روزی چند ساعت درس میخوندی روش درس خوندت چجوری بود
هعییی کلا از مدرسه میومدم نیم ساعت ناهار و استراحت بعد.. میخوندم تا شب ساعت ده اینا بعد صبحم ساعت4بلند میشدم دوره می کردم در واقع رفیقم زنگ میزد بیدارم می کرد..