2777
2789
عنوان

کودک شما شب ادراری داره؟؟؟

296 بازدید | 32 پست

من دخترم۵سالشه شب ادراری دارع ببرمش دکتر یا خونگی میشه حلش کرد

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

لطفا هرتجربه ای دارید بگید

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا هرتجربه ای دارید بگید

هر ۴۵ دقیقه ببرش دستشویی 

بعد تایم بیشتر کن 

شب لباس گرم بپوشون 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من دکتر بردم بهم گفت بهتر دارو نخوره شب بیدارش کن ببر دستشویی و بهش قول بده هر وقت تا صبح جات خیس نبود جایزه میدی جواب داد دوشب بهش گفتم اگر نکنی فلان چیز برات میگیرم دیگه نکرده

ببین هرشبه یانه؟توخانواده کسی اینطوربوده؟بعضی بچه هاسردمزاجن نبایدمایعات وچیزای سردبخورن مخصوصاشب،بخورن شب ادراری دارن باگرمیجات خوب میشن،بعضیا ارثیه که باهیچی درمان نمیشه تابزرگتربشن خوب میشن

شبا بیدارش نمیکنی بره دستشویی یا تو خواب خودت ببریش؟

ن متوجه نمیشم مثلا ج*ی*ش میکنه شلوارشو در میاره میخوابه باز😭

ببین هرشبه یانه؟توخانواده کسی اینطوربوده؟بعضی بچه هاسردمزاجن نبایدمایعات وچیزای سردبخورن مخصوصاشب،بخ ...

ارثیه 😭

بعد مسواک بره دستشویی یکساعت قبلشم مایعات دیگه نخوره .یکم گرمیجات بهش بده یمدت .

شب وقت به دست میاره اب زورکی میخوره

هر ۴۵ دقیقه ببرش دستشویی  بعد تایم بیشتر کن  شب لباس گرم بپوشون

👌👌

ن متوجه نمیشم مثلا ج*ی*ش میکنه شلوارشو در میاره میخوابه باز😭

پس مقصر شمایی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن