baran_98 مدیر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 عنوان جدایی | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست تا حالا شده عاشق ی نفر بوده باشید البته اونم عاشق شما بوده و عشقتون دو طرفه بوده باشه اما بهم نرسیده باشید ؟؟؟ و بگید چرا نرسیدید چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:)) 1402/02/06 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 شما مشاوره رفتین نگفت این رفتاراتون درست کنید ؟ یعنی روتون کار نکرد ک اوکی بشین ؟ یدفعه گف کا ... بهم گفت کباید بازم برم پیشش اما جلسه اول بهم گفت ک بدرد هم نمیخوریم و باید آروم آروم تا یکسال کات کنم البته خودش مشکلی نداره رفتاراش من خانوادم مخالفن همین چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 همسرمو دوسش دارم .همسرم هم منو دوست داره.زندگی خوبی دارم به لطف خدا..اما راستشو بخوایی من هنوزم اونو ... عزیزم چ خوب ک خدا آدم درستی توی زندگیت گذاشته زمان بازهم بگذره مطمعننا عشق سابق کمرنگ و کمرنگ تر خواهد شد اما راستش من هم از همین موضوع میترسم یعنی وحشت دارم میترسم هرگز فراموشم نشه 💔 چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))