2777
2789
عنوان

جدایی

175 بازدید | 31 پست

تا حالا شده عاشق ی نفر بوده باشید البته اونم عاشق شما بوده و عشقتون دو طرفه بوده باشه اما بهم نرسیده باشید ؟؟؟ و بگید چرا نرسیدید

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بله

خریت من

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا آخه چکار کردی مگ

عشقشو نفهمیدم یا دیر فهمیدم..... 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بله شد.خر شد ،سرد شد،یهو نمیدونم چش شد،اصلا هم اهل خیانت و این چیزا نبود.منم ازش جدا شدم و بعد از ۹ ماه ازدواج کردم.مثل چی پشیمون شد اما دیگه چه فایده.از اون قصیه تقریبا ده سال داره میگذره.

اره  ولی جدا ک شدم حالم ایندفعه بد نیست تو فکرشما ولی حالم اونقدر بدنیست نمیدونم چرا وقتی ته د ...

ماهم نزدیک ۴ ساله باهمیم و بقیه اجازه نمیدن بهم برسیم

امیدوارم هیچوقت حال بد سراغت نیاد

بله شد.خر شد ،سرد شد،یهو نمیدونم چش شد،اصلا هم اهل خیانت و این چیزا نبود.منم ازش جدا شدم و بعد از ۹ ...

تونستی فراموشش کنی و عاشق همسرت بشی؟؟؟