2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نه، ولی یکی از آشناها شوهرش بچه نمیخواست. ولی بعدش عاشق بچه ش شد. الانم 3 تا پسر داره. آخریشم خداخواسته بود که باز خانمه ناراحت بود، ولی شوهرش دلداریش میداد میگفت نعمت خداست، خدا داده

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچها ما یه پسر دو نیم ساله داریم حین رابطه کاندوم پاره شده نفهمیدیم اخه اولش سالم بود بعد انگار منی ریخته داخل منم حس نکردم چیزی بریزه شوهرمم نفهمیده پاره بوده ینی امکان حامله شدن هست اخه وقتی کاندوم رو دراورد دید دستش پره منی شده ببخشید واضح گفتم اخه کسی نیست بپرسم

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

از زنای حامله متنفر بود و حتی بچه الان ی سره بغلم میکنه شکممو لمس میکنه حرکتاشو حس کنه ولی میگه رو من حساب نکنی اولاش من بغل نمیکنم میترسم بچه ظریفه تا دو سه ماهش شه بعد بغل میکنم 🤣

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜