2777
2789

توخونه پدریم جتجال ب راه افتاده 

داداشم مهریه مامانمو برداشته  ورفته خونه مستجری گرفته ک مستقل بشه 

و مامانمو داداشم درگیر میشن داداشم میزنه رو دماغ مامانم خلاصه بابام زنگ میزنه پاسگاه میان دادشمو میبرن 

امروز داداشم زنگ زده ب بابام ک بیا رضایت بده 

بعد ب بابام میگم برو ی مشاور 

نمیره میگه خودم حل میکتم 

اگه تو میتونستی حل کنی 

بچت اینطوری بار نمیومد 

میدونم از خسیسی نمیره 

بابام بلده فقط پول بده صدقه کوفت درد زهرمار ...

بلد نیست ب خانوادش پول بده بخاطر نجات خانواده پول بده 😭😭😭

ر یدم تو این زندگی 👹👹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیروز هی تاپیک میزنی عزیزم .عقل و فهم پدر ومادرت بیشتر از ماهاست که از دور داریم نگاه میکنیم.بزار خودشون بهترین تصمیم رو بگیرن توام خودتو قاطی نکن بزار بچه خودشونه و خودشون تصمیم بگیرن🌼خودتو درگیر و ناراحت نکن

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋
از دیروز هی تاپیک میزنی عزیزم .عقل و فهم پدر ومادرت بیشتر از ماهاست که از دور داریم نگاه میکنیم.بزار ...

بخدا از بس ناراحتم 

نمیتونم ب فک وفامیل بگم خواهرامم ایران نیستن بهشون بگم کاری ازدستشون برنمیاد ققط حرص میخورن 

من بجز شما کسی رو ندارم 

😭😭😭

بخدا از بس ناراحتم  نمیتونم ب فک وفامیل بگم خواهرامم ایران نیستن بهشون بگم کاری ازدستشون برنمی ...

چرا میخوای مشکلشون رو‌تو حل کنی؟ چرا اینقد خودتو الکی اذیت میکنی؟ حاصل تربیت خودشونه بزار خودشون بنشوننش سره جاش.شما اصلا دخالت نکن.نمیدونم چند سالته و ازدواج کردی با نه.به هر حال سرت به کار خودت باشه .

تمام ذهنت درگیر شده در حالی که تو تو‌گود نیستی

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋
چرا میخوای مشکلشون رو‌تو حل کنی؟ چرا اینقد خودتو الکی اذیت میکنی؟ حاصل تربیت خودشونه بزار خودشون بنش ...

متاهلم ۲۶ 

از دیروز دارم میمیرم از استرس 😭😭😭