2777
2789
عنوان

خونه ام گندیده 😭

342 بازدید | 14 پست

خونم خیلی بهم ریخته ضرفام کثیفه لباسا کثیف اصلا روحیه هیچییییییی ندارم نمیدونم چیکار کنم بعد زایمانم روحیه ام بشدت تضعیف شده و ب شدت غصه میخورم خواهش میکنم دارویی چیزی معرفی کنید که یکم سرحال بشم 

دخترم دنیام❤️

عزیزم دچار افسردگی پس از زایمان شدی

اهنگ شاد بذار برقص

چیزایی ک دوس داری بپز

میگذره

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم نمیشه ک سرخود دارو مصرف کنی

شاید افسردگی بعد زایمان گرفتی باید حتما بری زیر نظر دکتر

اگر درمان نشه در آینده خیلی بد میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

دارو نمیخاد ک منم اسفند زایمان کردم بچمم یسره بیداره افسرده شدم ولی با کارای خونه خودمو سرگرم میکنم خونه رو مرتب مکنم میگذره این روزا بالاخره🙂

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

عزیزم بهت حق میدم

کاش یکی از نزدیکانم بودی میومدم کمکت

بنظر من یکی دوروز وقت بذار همه ی خونه رو مرتب کن  

و بعد برنامه ریزی داشته باش

مثلا شنبه ها کمد لباست و ...

سعی کن هرچی برمیداری بذاری سرجاش 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

قهوه تنها چیزیه ک همیشه حال منو خوب میکنه شماهم امتحان کن شاید بهت انرژی داد و همچنین برای لاغریم خوبه

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

الان نياز به تقويت داري بدنت خالي كرده انگار ، ضعيف شدي اگر بچه را خودت شير ميدي كه بدتر .

يه مولتي ويتامين خوب كه همراه جنسينگ باشه بگير 

قرص فيش اويل هم هفته اي دو تا بخور بدون جيوه اشو بگيري بهتره

ويتامين D3 روزانه بگير 

دمنوش آرامبخش بگير از داروهاي گياهي استفاده كن مثل افشره گل سرخ 

گل گاو زبون و سنبل الطيب دم كن بخور عصرها

يه چند روز برو خونه مامانت استراحت كن حالت بهتر ميشه