2789
عنوان

وام بانکی

125 بازدید | 8 پست

سلام دوستان، ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره جواب سوالمو بده، من نیاز فوری دارم به وام حداقل ۵۰ میلیون تومن، امروز رفتم از چند تا بانک پرسیدم اولا وام بدون سپرده نداشتن و وامی هم که با سپرده میدادن شرایطش اصلا با شرایط من جور نبود، میخواستم ازتون بپرسم بانکی رو سراغ دارید وام بده بدون سپرده یا با سپرده اما شرایطش از بقیه بانک ها بهتر باشه، راستش من الان گیر پولم وگرنه با وام گرفتن خیلی موافق نیستم بنظرم یجور نزول هست فقط چون از سمت شخص نیست اسم سودش رو میذارن کارمزد، یه سوال دیگه هم دارم به شوهرم گفتم اگه نتونستم وام بگیریم ۴ تا النگو دارم به شخص بفروشیم که کمتر ضرر کنیم که کارت راه بیفته، اما میگه اینجوری ضرر میکنیم اگه کسی باشه که پول بهمون بده و طلا پیشش امانت باشه و هر موقع خواستیم به نرخ روز ازش بخریمش خوبه، حالا شماها جایی رو سراغ ندارین که این شکلی که میگم با طلا پول بهمون بدن؟ 

چقد وام میخواید (همون پول که میگی!)

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما ماهی ۱۴ میلیون به نزول خورا پول میدیم. 

بانک کارگشا توی شهرتون پیدا کن تا پنجاه تومن فک نکنم بدن بعد همون طلایی هم که میزاری ضامنته نه باعث بشه سود ندی در هرصورت سود باید بدی متغییر ۴ الی ۱۴ درصد

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
ای وای گلم وام نگیری کل زندگیت حروم میشه اخه پولش حرومه.......  یاد این جمله افتادم:تا پول دار ...

بله درسته با شما کاملا موافقم، اما گاهی آدما مجبور میشه، وقتی کسی نباشه دور و برت بهت قرض بده، از بابام قرض گرفتیم پارسال هنوز کامل پسش ندادیم، خواهر و برادرم هم هستن نیاز داشتن به اونا هم داده، الان دیگه می‌دونم که پس اندازی نداره که بهمون قرض بده، کسی دیگه هم نیست یعنی هستن ولی نمیشه روشون حساب کرد 

ما ماهی ۱۴ میلیون به نزول خورا پول میدیم.  بانک کارگشا توی شهرتون پیدا کن تا پنجاه تومن فک نکن ...

ممنونم لطف کردید، این بانک تو شهر ما شعبه نداره، اما سرچ کردم خیلی عجیب غریب بود نوشته بود برای ۲۰ میلیون وام ۱۰۰ گرم طلا بذاری امانت تو بانک! برای ۲ میلیون ۳۰ گرم طلا بذاری! یجورایی خنده داره من که چند بار خوندم باورم نشد، من ۲۰ گرم میشه النگوهام بهم ۱۵۰۰ وام میدن😂