2777
2789
عنوان

خانمای با سیایت بیایین لطفا

183 بازدید | 20 پست

دامادمون پشت سرم بد گفته اینکه من فیلم فلانی رو دیدم/ فلانی با دوستم دوست بوده /و .. و حرفایی که به ناحق به اون یکی دامادمون گفته در مورد من

این حرفا مربوط به موقعی میشه که بینمون شکرآب بود 

حالا حرفاش به گوشم رسیده و اینکه الانام با خواهرم حرفش بشه میگه من زنمو ادم کردم وگرنه میشد مث خواهرش ( منظورش منم )

این بشر کلا از کل خانوادم بدگویی میکنه

به نظرتون من چطور برخورد کنم باهاش؟ قهر کنم ؟ محل ندم ؟ بهش بگم حرفایی ک پشت سرم گفته

بقیه هم میدونن یارو اینجوریه ولی خب رفت و آمدشون رو باهاش حفظ کردن و بازم صمیمین باهاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم جلو همه میگفتم حلالت نمیکنم و واگذاری میکنم به خدا که پشتم دروغ گفتی و تهمت زدی، بعدشم قطع ا ...

میترسم بره یقه اون یکی داماد رو بچسبه 

اختلال شخصیت مرزی داره 

گاهی جوری خوبه که میگی فرشته اس 

گاهی جوری پشتت بد میگه ک باورت نمیشه

بزنه ابجیت اگر تو براش مهم بودی دهنش شوهرش رو میبست 

اخه عزیزم درد یکی دوتا نیست 

یارو دست بزن داره 

اختلال شخصیت مرزی داره 

گاهی چنان محبت میکنه ک میگی یه فرشته اس گاهی جوری از دماغت درمیاره که نمیفهمی چی شده اصلا

میترسم بره یقه اون یکی داماد رو بچسبه  اختلال شخصیت مرزی داره  گاهی جوری خوبه که میگی فر ...

به اون یکی داماد چه ربطی داره؟ یعنی میخوای عزت و احترامت از بین بره؟ کارش زشت بوده، با پدر و مادرت صحبت کن

اخه عزیزم درد یکی دوتا نیست  یارو دست بزن داره  اختلال شخصیت مرزی داره  گاهی چنان ...

پس سعی کن قطع ارتباط کنی ، البته با احترامی به تو شروع بشه بعدا به افراد دیگه هم میرسه، و متاسفانه ممکنه خواهرت هم زندگی تلخی کنه، داماد باید حد خودشو بدونه ، حداقل با خواهرت صحبت کن