2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام میزارم به عقایدتون 

فقد یه نکته کوچولو میگم 

البته قصد دخالت و بی احترامی ندارم 

ریشه یابی کنین با هم صحبت کنین وقت بگذرونید 

سعی کنین کارایی ک دوس داره رو براش انجام بدین تا کم کم زمینه دوستی ریخته بشع و راحت باهاتون صحبت کنه 

اون موقع میتونین شروع کنین به حل کردنش و محکم کردن رابطتتون

من هم مثل شما

یه مدتی هردومون ذهنمون درگیر این بود ک نکنه دعا گرفتن طلسم کردن 

چون تو اطرافمون دیده بودیم ک مثلا مادرشوهرم میگف ابجیم بره فلانی دعا گرفتع بره سرکار

این ذهنیت و پرورش دادیم و امروز بد تر دیروز

هر مدل دعا نویسیم ک بگی امتحان کردم 

از اون پیراش بگیر ک میگفتن شفا میده

تا کسی ک کامپیوتری دعا میده 

کسی ک فقد طلسم میکنه 

کسی ک میگ ن من دعا نویس نیستم تو کار انرژیم 

ولی تهش میدونی به چه نتیجه ای رسیدیم 

فقدو فقد خدا 

خدا امتحانم کرد خواست این همه زجر بکشم ولی تهش قلبی بهش اعتقاد پیدا کنم 

احترام میزارم به عقایدتون  فقد یه نکته کوچولو میگم  البته قصد دخالت و بی احترامی ندارم&n ...

ببین برای کسی که درگیر دعا و جادو  شده این تزها روشنفکری جواب نمیده یهو چنان طرفت بر میگرده که هفت جد آبامون و تو رومون میبینیم همه از این حرف ها بلدن اما کسی که دعایی شده با این چیزها نمیشه درستش کرد تو قران ده ها ایه راجع به طلسم و سحر و جادو هست پس منکر نشید

ببین برای کسی که درگیر دعا و جادو  شده این تزها روشنفکری جواب نمیده یهو چنان طرفت بر میگرده که ...

متاسفانه هر حالتیش رو تجربه کردم 😂

از نوشته پیدا کردن تو حیاط بگیر تااااا به زور اب ریختن تو دهنمون و گفتن اب نطلبیده مراد است 

هر چقد حساس بشی بد تر میشه 

همسر من یکباره از این رو به اون رو شد بد ترین رفتارا بد ترین روزا 

منم به جا اینک ببینم چ دردشه 

افتادم دنبال اینک اره مارو دعا کردن 

تا جایی ک اونم میگف اره دعایی چیزیه حتما 

وقتی دیدیم ن از هیچ جا فرج نیست همونجا گفتم اینا همش امتحان بوده ک از خودش بخوام ن بندش 

شروع کردم به دوستی با همسرم 

الان با هم رفاقت میکنیم عاشقی میکنیم 

نمیگم مشکل نداریم 

ولی خیلییییییییییی بهتر شدیم 

بعد از اینک از این دعا نویسا کشیدم بیرون

متاسفانه هر حالتیش رو تجربه کردم 😂 از نوشته پیدا کردن تو حیاط بگیر تااااا به زور اب ریختن تو دهنمو ...

اره قبول دارم همه چیز  به دست خداست چیزی که دعانویس بخواد انجام بده رو خدا صدبرابر بهتر انجام میده فقط شاید بعضی وقت ها امتحانمون به واسطه یکی دیگه انجام بشه یا اصلاح بشه اما در کل بهتر سراغش نریم  التماس دعا عزیزم

خیلی کم پیدامیشه همچین ادمی من و همسرم طلسم داشتیم گفتن توقبرستون دفن از هم خواستن جداتون کنن قبل ازدواج ما خیلی همو میخاستبم ۶ماه نامزد بودیم نمیدونم کی این کاروباهامون کرد یسال ازهم دورشدیم کلی حرفوحدیث برامون دراوردن خیلی سختی کشیدیم انقد دعانویس پول دادم براباطل کردنش اما نتونستن باطل کنن اخرسر یه خانوم دوستم بهم معرفی کرد اصلا فکر نمیکردم هیجوقت دیگه ما باهم ارتباط بگیریم هم اوضاع من بد بود هم میدونستم میمشنیدم ک چقد حال اونم بده خیلی ازمون دور بود زنگ زدم گفتم نمیتونم حضوری بیام قبول کرد گفت برات باطل میکنم گفتم من خیلی جاها گفتن باطل میکنن نشده گفت که کارش کاملا قرانیه بم گفت ۴۵روز طول میکشه امه باطل میشه کامل ۲۰وخورده روز گذشت که باخانوادش اومدن خونمون ۴۵ روز هنوز تموم نشده بود عقد کردیم خداروشکر ایشالا مشکلت حل میشه