2777
2789
عنوان

سه نوع چاقی

340 بازدید | 10 پست

می دونین ما سه نوع چاقی داریم؟ 

چاقی بالاتنه که بازوها و قسمت‌ بازوها هس

چاقی سیبی شکل که کل بدن رو درگیر می کنه و

چاقی پایین تنه باسن و ران هاس

به نظرم اونی که میگه من چاق نمیشم یا واقعا چاق نمیشه یا دچار یکی از اون دونوع چاقی هس و چون چاقی سیبی شکل نیس فکر می کنه چاق نمیشه 

و چاقی و لاغری هم به هر صورتی نمیاد، صورتی که گرد هس، چاقی، صورتش رو گردتر می کنه و بهش نمیاد 

یا کسی که صورتش مستطیلی یا بیضی شکل هس لاغری به اون صورت نمیاد 

ولی يا وجود این ها به نظرم وزن متعادل خوبه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

منکه نمیفهمم چیه بدنم فکر کنم مستطیلم دلم میخواست ساعت شنی بودم

قدم۱۶۳وزنم۵۸

احساس میکنم بشم۵۵عالی میشم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

برام مهم نیس صورتم گرده چ بم میاد یا ن 

ی عمر همه بم میگن چتری نزن ولی من میزنم 

میگن بگ نپوش قدت کوتاه 

ولی من میپوشم و نظر بقیه ب کتفمه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام مهم نیس صورتم گرده چ بم میاد یا ن  ی عمر همه بم میگن چتری نزن ولی من میزنم  میگن بگ ...

دقیقا ،منم بهم میگن صورتت بیضی هس به خاطر صورتت چاق تر بشو، میگم همینم که هستم 😑

خیلی بدم میاد ظاهر رو ایراد می گیرن، به خاطر همین اینو گذاشتم که بگم یه عده چاق هستن منتها تو داری زود قضاوت می کنی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
من خیلی دوس دارم هشت کیلو اضافه کنم ولی چاق نمیشم نمیدونم چرا تورو خدا اگه راهکاری دارین بگین خیلی د ...

کاش اول چکاپ می شدین و یه آزمایشی می دادین، شاید علتش کم خونی، فقر آهن یا هرچیز دیگه باشه 

مثلا من کم کاری دارم، داروی تیروئید مصرف می کنم، و بدنم دارو تیروئید رو نمی تونه کاملا تحمل کنه باعث میشه دارو بدنمو بسوزونه 

و اگر تحت نظر مشاور یا متخصص تغذیه باشین بهتره 

به نظرم متخصص باتجربه بهتره، مشاور خیلی اهمیت نمیده که ممکنه بعدا مشکل چربی خون و اینا پیدا کنی مثلا من ی مشاور تغذیه رفتم برنامش عالی بود رسیدم وزن متعادل ولی بعدا به خاطر برنامه غذاییش که چربی های زیاد نوشته بود چربی خون پیدا کردم، ولی خب شاید مشاور خوب هم باشه که به برنامه غذایی اهمیت خاصی بده 

من خیلی دوس دارم هشت کیلو اضافه کنم ولی چاق نمیشم نمیدونم چرا تورو خدا اگه راهکاری دارین بگین خیلی د ...

سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آب پز برای چاق شدن خیلی خوبه که بعد از ورزش و فعالیت خورده بشه به چاق شدن کمک می کنه 

ولی چون شما رو نمی شناسم نمی تونم بهتون توصیه کنم اینا رو استفاده کنین، چون سیب زمینی نشاسته داره و ممکنه برای کسانی که دیابت یا ژن دیابت دارن خطرساز باشه، تخم مرغ هم پروتئینش بالاس 

کاش اول چکاپ می شدین و یه آزمایشی می دادین، شاید علتش کم خونی، فقر آهن یا هرچیز دیگه باشه  مثل ...

اره خوب ولی باورت نمیشه سه ساله تو راه دکترم بخدا اصلا نتیجه نمیگیرم دو ساله خونریزی دارم هر دکتری میرم میمیگن سالمی داره دیوونم میکنه اشتهامم که صف ره 

اره خوب ولی باورت نمیشه سه ساله تو راه دکترم بخدا اصلا نتیجه نمیگیرم دو ساله خونریزی دارم هر دکتری م ...

خونریزی هم می تونه باعث کم‌خونی فقر آهن و لاغری بشه و ببین علت اشتها نداشتنت چیه