2777
2789

و وقتی نسبت ب سلامتی یا روابط یا مالی ارتعاش مثبت میدی و فقط ب خوبی ها توجه می کنی دیگه خیالت راحت راحت راحت باشه ک هر اتفاقی بیوفته یک اتفاق خوش و عالی هس و اون اتفاق طوری میوفته ک خودت از نتیجه کار راضی هستی. اینجوری نیس ک شخصی غیر از عشقت بیاد و بتونه خوشبختت کنه ولی شما هنووووز بشینی برای عشقت گریه کنی اصلا اینجور نیس وقتی ارتعاش مثبت بدی حتی اگر کسی دیگه ام غیر از خودش بیاد شرایطی پیش میاد ک خودت تو قلب خودت کامل نسبت ب نفر قبلی سرد و بی تفاوت میشی و رفتنش و برگشتش دیگه مهم نیس برات. یا مثلا شخص دیگه ای میاد و یک جوری قلبی یا عقلی نظرتو جلب می کنه ک خودت با خودت میگی چ خوب شد ک اون نشد ک این شخص بیاد اگر اون میشد این نمیومد. می خوام بگم وقتی ارتعاش مثبت بدی نتیجه اینجوری میشه

اینم در نظر بگیری ک نشینی از 24 ساعت 20 ساعتش و ب بدی‌ها فکر کنی اعصابتو خراب کنی آه و گریه و ناله کنی بعد آخر شب بیایی ده دقیقه تجسم کنی یک زندگی ایده آل رو. کل روز و حواست باشه ذهنت خراب نشه. البته همون ده دقه ای هم ک ارتعاش مثبت بدی رو زندگیت تاثیر میزاره ولی روند خیلی کندی داره. ولی اگر کل روز و مراقب باشی نتایج خیلی زودتر هس البته فکر منفی مخصوصا اوایل کار خیلی طبیعی هس چون ذهن ب افکار منفی عادت کرده و باید کم کم تمرینش بدی. همین ک هر روز بیش تر از روز قبلی ب مثبت ها بیشتر فکر کنی و ب منفی ها کم تر رشد هس. از خودت انتظار نداشته باشی ک همون روز اول هییییییچ فکر منفی نیاد تو سرت. ولی ب محض این ک اومد ب محض این ک دیدی حال دلت خوش نیس بدون داری ارتعاش منفی میدی و مثل اون رو دوباره می کشی تو زندگی بلافاصه سعی کن فکر تو عوض کنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بازم با حرفایی ک گفتی یعنی وابستگی داری بهش. شما نمی دونی هنوزم دوستش داری یا نه ولی می خوای ک برگرده یعنی وابسته اش هستی یعنی فکر می کنی ب غیر از اون دیگه حالت خوش نیس فقط با اون می تونی حالت خوش باشه. هر چند ک حالتم باهاش انگار خوش نبوده چون صداقتی رو می خواهی ازش ک انگار قبل رفتنش نداشته چیزی رو می خواهی ک نبوده این یعنی وابستگی ولی اشکال نداره بازم می تونی ب ویژگی های مثبتش فکر کنی اگر راهی برای برگشت باشه برمیگرده بدون این ک شما ازش خواهش و تمنا کنی. و اینم بدون شما حتی اگر نخواهی به رابطه با ایشون ادامه بدی و بخواهی شخص دیگه ای بیاد تو زندگیت بازم نباید ب رابط منفیت با این عشقت توجه کنی بازم باید ب خوبی هاش توجه کنی اگر ب نکات منفیش زوم کنی شخص بعدی ام ک بیاد تو زندگیت همین رفتار و باهات داره فقط شخصش عوض شده. شما در هر صورت باید حست و نسبت ب شخصی ام ک قطع رابطه کردی خوب کنی باید خوبی هاشو در نظر بگیری. باید آرزو خوشبختی کنی براش چ با شما چ بی شما. اینجوری یا خودش میاد یا اگر شخص دیگه ای بیاد دیگه رفتار ایده آل باهات داره. سعی کردم کامل برات بگم عزیزم. کانال قانون جذب و قدرت ذهن سروش رو عضو شو صحبت های آقای امیر شریفی رو گوش بده خیلی کمکت می کنه

ب ویژگی های خوبش فکر کن پیشنهاد خوبیه. ولی پیشنهاد من اینه ک ب خواسته هات فکر کن یک راه جذب شکرگزاری ...

ممنونم سعی میکنم به ویژگی‌های خوبش فکر کنم و بنویسم میگن نوشتن خیلی رو خاسته هامون تاثیر داره و یه کانال شکر گزاری دارم حتما انجامش میدم

ولی بازم با حرفایی ک گفتی یعنی وابستگی داری بهش. شما نمی دونی هنوزم دوستش داری یا نه ولی می خوای ک ب ...

بعله اسم اقای  امیر شریفی شنیدم ولی سروش ندارم ایتا یا روبیکا اگه کانالشو داری میتونی یفرستی عزیزم ؟

نه دیگه فکر نمیکنم که فقط با این اقا خوشبخت میشم و اگه نباشه دنیا به آخر رسیده نه ولی بعضی وقتا ویژگی های خوبش که به فکرم میاد میگم اینهمونیه که میخام همونیه که میخام باهاش زندگی کنم بازم به ویژگی های خوبش فکر میکنم اگه صلاح باشه وارد زندگیم بشه 

بعله اسم اقای  امیر شریفی شنیدم ولی سروش ندارم ایتا یا روبیکا اگه کانالشو داری میتونی یفرستی عز ...

عالیه عزیزم. نه کانالش تو سروش هس عزیز سروش و نصب کن. اتفاقا خواهرم با همین جذب باردار شد بعد چند سال برای اون عزیزی ک ناامید شده از باروری میگم