2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره عزیزم انشالله بهترشو میگیرین😍

قربونت گلم😘

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بوه ها با قانون جذب میشه عشقم برگرده چیکار کنم التماس میکنم راهنماییم کنین😭😭

عزیزم موضوع شما نیاز ب بحث و حرف زدن داره نمیشه تو چند کلمه گفت. ولی احتمال زیاد شما ب این شخص وابستگی دارین و وابستگی ب هر چیزی اون چیز رو ازتون دور می کنه همین صحبتم نیاز ب ساعاتی حرف زدن و بررسی داره. و موضوع بعدی اگر بخواهی بر اساس قانون جذب عمل کنی شما باید اون معیار های ک می طلبی رو تصور کنی و شخصی ک صاحب این کمالات هس و جذب کنی حالا اگر اون مثلا عشق و دوستی یا صداقت یا ثروت یا هر چیزی ک ب خاطرش می خواهی رابطه ای رو برقرار کنی اگر اینا تو وجود عشقتون باشه ب احتمال زیاد بر میگرده ولی اگر تحت هیچ شرایطی تو وجود این شخص نباشه یا شاید شخص دیگه ای معیارهای شما رو داشته باشه و شخص دیگه ای بیاد تو زندگی تون بهر حال تحت هیچ شرایطی ضرر نمی کنید و همونی میشه ک می خواهی ب همون حس خوب ب همون آرامش میرسی حالا یا با عشقت ک رفته و برگشتش یا با شخصی دیگه. 

عزیزم موضوع شما نیاز ب بحث و حرف زدن داره نمیشه تو چند کلمه گفت. ولی احتمال زیاد شما ب این شخص وابست ...

هر کسی از شروع رابطه ای اهدافی داره. یا عشقت ک رفته می تونه شمارو ب اهدافت برسونه شرایطی فراهم میشه ک برگرده شایدم یکی باشه ک چندین برابر این آقا بتونه شمارو ب خواسته هاتون برسونه ک کلا با خودت بگی خداروشکر ک فلانی رفت ک این شخص اومد. بر اساس قانون جذب پیش بری ب شرایطی میرسی ک دیگه رفتن عشقتم آزارت نمیده شاید خوشحالم بشی 

و اینم بگم ک تصور خیلی ها اینه ک قانون جذب یک چیزی جدا از خدا و قرآن هس و یک علم دیگه ای هس نه اصلاااا ااا اینطور نیس و وقتی واردش بشید می بینید ک قانون جذب قانون خدا هس و قانون جذب خود خود خدا هس و خود خود قرآن هس 

عزیزم موضوع شما نیاز ب بحث و حرف زدن داره نمیشه تو چند کلمه گفت. ولی احتمال زیاد شما ب این شخص وابست ...

اول ها که کات کرده اره خیلی وابستگی داشتم هی پیام میدادم برگرد فلان ایشون بلاک کرد ۱۰ روزه کلا باهاش نه حرف زدم نه پیام دادم این ینی وابسته نیستم درسته؟ولی میخام بهش برسم نمیخام این رابطه از بین بره و نمیزارم ولی من ازش عشق و صداقت میخام برگرده 

اول ها که کات کرده اره خیلی وابستگی داشتم هی پیام میدادم برگرد فلان ایشون بلاک کرد ۱۰ روزه کلا باهاش ...

وابستگی اینه ک همش چکش کنی ک چکار می کنه چکار نمی کنه. دوست نداشته باشی هیچ کجا و با هیچ کس غیر از شما خوش باشه. حالا هیچ کس منظور حتی خانوادش حتی دوستاش هس. وقتی تلفن تو جواب نده هزار جور فکر در موردش کنی. محدودش کنی. اینا وابستگی هس. شما وقتی فکرتو مثبت کنی و ارتعاش مثبت بدی ب یک رابطه ی سالم ب یک رابطه ای ک ب خواسته هات تو اون رابطه دست پیدا کنی. شخصی پیدا میشه ک شما رو دقیقا ب همون خواسته هات برسونه و رضایت قلبی داشته باشی. حالا اگر چیزایی ک می خوای تو وجود عشقت باشه احتمالش خیلی زیاد هس ک برگرده ولی اگر تو وجود عشقت کلا نباشه و در واقع خوشبختت نکنه و فکر می کنی ک خوشبخت میشی باهاش در این صورت کسی دیگه غیر از این آقا میاد تو زندگیت ب طوری ک شما ب هیچ وجه احساس ناراحتی نکنی و خیلی خوب و از سر رضایت بپذیری این موضوع رو 

وابستگی اینه ک همش چکش کنی ک چکار می کنه چکار نمی کنه. دوست نداشته باشی هیچ کجا و با هیچ کس غیر از ش ...

نه کلا دیگه چکش نمیکنم حتی نمیدونم دوسش دارم یا نه یجوریم ولی میخام برگرده اونجوری باشه که میخام ولی نمیدونم واقعا اخلاقای گذشتشو تکرار میکنه یا نه که دیگه منو ناراحت نکنه بنظرت من به ویژگی های خوبش تمرکز کنم و فکر کنم تلقین کنم برمیگرده؟

نه کلا دیگه چکش نمیکنم حتی نمیدونم دوسش دارم یا نه یجوریم ولی میخام برگرده اونجوری باشه که میخام ولی ...

ب ویژگی های خوبش فکر کن پیشنهاد خوبیه. ولی پیشنهاد من اینه ک ب خواسته هات فکر کن یک راه جذب شکرگزاری هس مثلا بنویس سپاس گزارم ک خداوند همسری بهم داد ک وفادار یا همسری بهم داد ک خوش تیپ یا همسری بهم داد ک ثروت مند. و حست خیلی عالی باشه احساس خوشحالی و رضایت کامل داشته باشی نه این ک تو قلبت ب بدی های عشقت ک رفته فکر کنی. می تونی ام ب خوبی های عشقت فکر کنی و سپاس گزاری کنی ولی میگن رو شخص خاصی قفلی نزنی بهتره. شب ک می خوابی تجسم کن ک با همسر ایده آلت داری زندگی می کنی خودتو ببین باهاش اونجوری ک دوست داری. جملات تاکیدی با خودت تکرار کن مثلا بگو اگر همسر ایده آلم سر راهم قرار گرفت چی؟؟؟؟؟ اگر همسرم وفادار باشه چی؟؟ اگر همسرم ثروت مند باشه چی؟؟؟ یا مثلا چطور میشه یک همسر وفادار سر راهم قرار بگیره؟؟؟؟ ب اینا میگن جملات تاکیدی باعث می‌شه ارتعاش مثبتتو بالا ببره. و نکته ی اصلی همه اینا ک گفتم چیه؟؟؟ حس خوب درونی .

می تونی ام برای عشقت انجام بدی همه ی اینا ک گفتم مثلا بگی اگر همسرم برگشت بهم و زندگی عاشقانه داشتیم چی؟؟؟ اگر با فلانی خوشبختم شدم چی؟؟؟ اگر احترام بینمون ب اوج رسید چی؟؟؟ اینجور یا خودش میاد اگرم شرایط شما رو نداشته باشه و واقعا خوشبخت نشی باهاش کسی میاد ک خوشبختت کنه. این میون از جملات منفی استفاده نکنی مثلا بنویسی اگر پشیمون شد و اومد چی چون پشیمونی جمله منفی هس و ذهنت دوباره میره رو بدی هاش ناخودآگاهت ب بدی هاش فکر می کنه.