2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

84 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.من جدیدا وقتی حتی یه بحث کوچیک هم میشه سریع دستام رشوع به لرزیدن میکنه و تا یه ربع لرزشش باقی میمونه نفسم بند میاد و تپش قلب میگیرم صدامم میلرزه.خیلی ناراحتم واقعا سخته اینجوری.تو هر دعوایی برا اینکه سریع گریم درنیاد و کلا بدنم نلرزه مجبورم حتی وقتی حق با من باشه نتونم حقم رو بگیرم و سریع گریم بگیره

قبلا اصلا اینطوری نبودم حدودا یکساله اینجوری شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدا بحث زیاد داشتید یا اخیرا اتفاقی افتاده؟ بخاطر اعصابته

با خواهرم بحث زیاد داشتم.کلا خواهرم بحث زیاد میکنه دفعه اخری که بحث کردیم پاشد و انگشت برگشت الان سه ماهیه هموز درد میکنه دکترم رفتم گفت وقتی برگشته چیزی نیست

بنظرت میتونه برا اون باشه؟این بحث اخیری که داشتم لرزشم بیشتر بود باز اون سری که با خواهرم دعوام شد انقدر نبود

اعصابت ضعیف شده و استرسی هستی عزیزم شایدم درداتو میریزی تو خودت همیشه

اره همش میریزم تو خودم باید چیکار کنم؟خسته شدم روانشناسم اعتقاد ندارم چندبار رفتم برا موضوعات دیگه بی فایده بوده 

با خواهرم بحث زیاد داشتم.کلا خواهرم بحث زیاد میکنه دفعه اخری که بحث کردیم پاشد و انگشت برگشت الان سه ...

سعی کن محیط زندگیت رو آروم نگه داری که دچار تنش نشی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
استرسم کلا این روزا خیلی بالاست.دارم برای کنکور میخونم ولی شوکی چیزی یادم نمیاد بهم وارد شده با ...

حل میشه عزیزم بنظرم تو این شرایط کسی درکت نمیکنه و تو زورتو میزنی ک دیده شی و درکت کنن خیلی تنهایی این روزا گلم تحت فشارم هستی ک کنکور چی میشه 

نگران نباش عزیزم آروم باش فقط و تمرکزتو بزا رو درست فعلا ب حودت بگو هیچی مهم نیست