2777
2789

بهترین ۳۰

چون از احاظ رفتاری و عقلی پخته تر هست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین سن اطراف ۳۰ هس  در صورتی که پخته باشن  وگرنه بازم باید صب کنه

اخه سی سالگی ازدواج کنی پنج سالم نامزدبازی کنی و زندگی دونفره بچه ک بیاری تو سن پنجاو پنج سالگی منتازه بچم تو سن یاغی بودنش میرسه و میترسم خیلی پیرباشم واس اون تایم و نتونم پشتش درام

بابام ۶۰ سالشه نوه اش سال دیگه کنکور داره

قدیما زود ازدواج میکردن خوب بود الان ولی اوضاع اقتصادی جالب نیست و منم هنوز از مجردیم استفاده نکردم😁باس کلی مسافرت برم و چیزای جدید تجربه کنم که ازدواج کردم حسرت یه مسافرت دوستانه رو نخورم 

اخه سی سالگی ازدواج کنی پنج سالم نامزدبازی کنی و زندگی دونفره بچه ک بیاری تو سن پنجاو پنج سالگی منتا ...

نه دیگه درستش همینه 

وگرنه اصلا خانواده نمیتونه بهتون تکیه کنه 

بعد اون موقع اول پدرین

این مهم تره 

تا دوست و رفیق بچه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بستگی به عقلش داره  از ۲۴ تا ۳۰ بعدش دیگه باید دید چرا ازدواج نکرده

اون ک درست ولی من میگم بعد پنج سالم ک ادم بچه بیاره تو سن بیس سالگیش باباش باید زیر پنجاه باشه ک بتونیم یه خانواده نرمال باشیم

نه دیگه درستش همینه  وگرنه اصلا خانواده نمیتونه بهتون تکیه کنه  بعد اون موقع اول پدرین ...

من الان بیس سالمه بابام ۶۱ساالشه النن بابابزرگمه نمیخام بچه منم اینجوری باشه