2789
عنوان

سنگینی معده

1216 بازدید | 7 پست

سلام دوستان کسی مث من این علائم رو داشته میدونه چم شده چند روزه صبح ک از خواب بیدار میشم گرسنمه وحالت تهوع دارم فقط از نوع زیر و رو شدن حالم موقع غذا هم گرسنمه خیلی زیاد ولی همین ک غذا رو میبینم حالم بد میشه الانم سر معده ام سنگینه و حس میکنم تمام شکمم ورم کرده  من پریودم فقط با آمپول این ماهم هنوز نزدم دکترم برام پروژسترون تجویز کردن و قرص زوگر500وپودر اینوفولیک نیم ساعت قبل غذا میتونه مال اینا باشه؟ خیلی اذیتم

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم ورم معده دارم حالا چندروزه بعد ناهار احساس پر بودن گلوم دارم خیلی بده

آره خیلی بده بخصوص ک دسترسی ب ی دکتر خوبم نباشه دیگه بدتر من جوریه الان حالم ک میترسم مهمونی برم نتونم خودمو نگه دارم شرمنده میزبان بشم 😔😔😔

پرژسترون عوارضش اینا هست تقریبا

آخه ماه های قبل اصلا میزدم فقط درد زیر شکم میکشیدم و سینه ماه گذشته نزدم و این ماهم بخاطر عروسی خواهرم گفتم فعلا نمیزنم تا عروسی رد بشه ک الان اینجوری شدم اصلا نمیتونم راه برم یا بوی یچی بهم میخوره حالم زیر و رو میشه

منم ورم معده دارم حالا چندروزه بعد ناهار احساس پر بودن گلوم دارم خیلی بده

منم این احساسو دارم چندماهه. از کجا ورم معده تشخیص داده میشع؟

چیکار کنم خوب بشم بخدا خیلی کم غذا میخورم و فقط یه وعده در روز اونم کمتر از بیست قاشق و اهسته اهسته شما بهتر شدین؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ