2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایا کسی بوده بچشپرخاشگر باشه با توصیه های روانشناس به نتیجه رسیده باشه؟

آره نتیجه میده ولی باید کارهایی که میگه رو‌انجام بدی و ادامه بدی وگرنه همون رفتارا دوباره برمیگرده 

خواهرم هم خودش هم پسرش عصبی پرخاشگر هستن من واسه به مدت کمکشون کردم رفتن روانشناس هر دو باهم خیلی روشون تاثیر میزاشت حتی خودشون به زبون میاوردن که چقدر با روش هایی که دکتر گفته آروم میشن اما ادامه ندادن و همون رفتارا دوباره برگشت 

عزیزم با یه جلسه که کاری پیش نمیره!!!

حداقل باید چندماه تحت مشاوره باشید...

کم کم درست میشه 

آره متاسفانه ویزیت ها گرونه...

برو هسته ی مشاور توی اداره آموزش و پرورش 

یا یه جاهایی که رایگان باشه 

باید پیدا کنی....

یا حداقل ارزونتر

مثلاً مساجد

آره نتیجه میده ولی باید کارهایی که میگه رو‌انجام بدی و ادامه بدی وگرنه همون رفتارا دوباره برمیگرده&n ...

خب مسئله اینجاس که تا کی باید رفت روانشناس خب بالاخره تا یه محدوده ی زمانی باشه به نتیجه برسن نه که تا اخر عمر هی برن روانشناس

اگر کارهایی که میگه را انجام ندید سودی نداره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
عزیزم با یه جلسه که کاری پیش نمیره!!! حداقل باید چندماه تحت مشاوره باشید... کم کم درست میشه  ...

به عبارتی من باید در ماه یک میلیون پول بدم میدونم از پسش برنمیام ولش میکنم از لحاظ مالی بعدم جلسه ی اول رفتم واقعا نتونستم توصیه هاشو عملی کنم 

توی این سن عادیه خودش خوب میشه ببرش باشگاه، فوتسال ، بوکس ببرش موسیقی دختر خواهرم توی همین سن خی ...

دخترم همش دنبال جلب توجه و تحسینه جدیدا دروغ میگه تا تحسین بشه با اینکه میدونه اگه راستشوبگه  من واکنش بد نشون نمیدم

به عبارتی من باید در ماه یک میلیون پول بدم میدونم از پسش برنمیام ولش میکنم از لحاظ مالی بعدم جلسه ی ...

پس بگرد یه جای دیگه پیدا کن 

من برای زوج درمانی،چون دانشجو بودم،دانشگاه برامون رایگان داشت 

من در کل دانشجویی استفاده کردم تا کشید بعداز فارغ‌التحصیلی....

دیگه گفت خودت باید حساب کنی...

ماهم موردی بهشون زنگ می‌زنیم 

ولی خدایی مشکلمو حل کرد.خیلی دلسوز بود....

خب مسئله اینجاس که تا کی باید رفت روانشناس خب بالاخره تا یه محدوده ی زمانی باشه به نتیجه برسن نه که ...

درسته ولی اون به شما فقط راه نشون‌میده و‌یاد میده چیکار کنی بقیش به خودتون مربوط میشه که روی خودتون کار کنید تا درست بشه