2777
2789
آره .بنظرم همون ۱۲ هفته برو .چون هرکی و دیدم همون موقعها رفته 

مرسی عزیزم

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الآن ۳۷ هفته و ۱ روزم ۸ روز دیگه زایمانمه

انشاالله به خیر میگذره ، حواست به خیس شدن لباست باشه. ترشح نه ها  ، آب رقیق و بی رنگ

سزارین هستی؟

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
انشاالله به خیر میگذره ، حواست به خیس شدن لباست باشه. ترشح نه ها  ، آب رقیق و بی رنگ سزارین هس ...

بله سزارینم.

دلتنگ کسی هستم که هیچگاه در آغوش نگرفتمش
بله سزارینم.

پس بیشتر استراحت کن ، اتفاقی نمیفته

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
۱۲ به بعد بری بهتره، وایسا هفته آینده برو به نظرم 

عزیزم بسلامتی شکر خدا زایمان کردی عزیزم چیاخوردی ایندفه که دیگه اون اتفاق تلخ تکرار نشد ؟منم بارداری قبلیم مسمومیت بودم بچم ازدست دادم الان تازه باردارم

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
عزیزم بسلامتی شکر خدا زایمان کردی عزیزم چیاخوردی ایندفه که دیگه اون اتفاق تلخ تکرار نشد ؟منم بارداری ...

سلام، آره ۶ ماهه که زایمان کردم.خداروشکر همه چی خوب بود. دکتر این بار بهم آسپرین و ال آرژنین داد. با همونا و رژیم بی نمک و نخوردن چیزای مضر فشارم خوب بود. فقط دو هفته به زایمانم احساس کردم فشارم بالاس سریع رفتم دکتر اونم ارجاع داد بیمارستان که کنترل بشم ولی خداروشکر چیزی نبود

دلتنگ کسی هستم که هیچگاه در آغوش نگرفتمش
سلام، آره ۶ ماهه که زایمان کردم.خداروشکر همه چی خوب بود. دکتر این بار بهم آسپرین و ال آرژنین داد. با ...

وای خداروشکر عزیزم نمیدونی چقدر حالم خوب شد با پیامت کلی انرژی گرفتم امیدوار شدم خدارو هزار مرتبه شکر آنوکسا نزدی ؟از اول بارداری کلا غذاهات بی نمک بود یاکم نمک؟تروخدا هر اطلاعاتی داری بهم بگو خیلی نیاز دارم میگن چیزای نشاسته دارم ضرره درسته ؟دکتر تغذیه رفتی یانه 

خدا نینی نازتو برات حفظ کنه عزیزم 

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت