2777
2789

نمیدونم اسباب بازی فروشی ها دارن یا نه 

مثلا میتونی بسته های کمک اموزشی و فلش کارت های اموزشی براش بگیری 

کاربری واگذار شده...تاپیک هایی از سال ۱۴۰۲ به بعد متعلق به بنده میباشند🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدش شیش خرداده😁خیلی برام شیرینه این بچه یه خواهرزاده دیگم دارم ولی این پسر یچیز دیگست

خدا حفظشون کنه 🥰🌹

کاربری واگذار شده...تاپیک هایی از سال ۱۴۰۲ به بعد متعلق به بنده میباشند🌹🌹

ماشین کلن خراب نمیشه

لباس اینا نه

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
نمیدونم اسباب بازی فروشی ها دارن یا نه  مثلا میتونی بسته های کمک اموزشی و فلش کارت های اموزشی ...

خیلی عشق ماشینه با فلش کارت و اینا کیف نمیکنه زیاد ممنونم از مشاورتون🌹موندم چی بخرم براش ماشین شارژیم بدردش نمیخوره نهایت بیس دیقه شارژ نگه داره

خان دایی واسه پسر ۴ساله فکر کنم اسباب بازی خیلی خوشحال کننده باشه،،،حالا ببین دیگه خودت چی میپسندی،انواع ماشین کنترلی، انواع وسایل رباتیک،،انواع بازیهای فکری،،فوتبال دستی و...... 

یادش بخیر

داییم پارسال در به در از دخترای فامیل برای سوپرایز تولد من مشورت گرفته بود😂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
تولدش شیش خرداده😁خیلی برام شیرینه این بچه یه خواهرزاده دیگم دارم ولی این پسر یچیز دیگست

چقدر هزینه کادو باشه؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

ای جان😁🥰

یاد رابطه خودمو دایی کوچیکم افتادم خیلی باهم رفیق و صمیمی هستیم و همه جا حامی و مشوق منه من بشدت عاشقشممم 🥺😍

ببینید به چی علاقه داره و وسع خودتون چقدر متناسب با همون بخرید وایس ضمنا همین مدلی دایی بمونید لطفاً 😉✨

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

ماشین یا موتور شارژی 

عموی پسرم براش خرید بهترین هدیه اشه 

دوچرخه اسکوتر 

پی اس فور 

بستگی داره چقدر بخواین هزینه کنین 

کمتر میشه ساعت ماشین کنترلی فرفره های انفجاری

الان پسرم 10 سالشه از این ماشین کنترلی های که بنزینی هستن یخواد واسه تولدش

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................