دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر انسان های ضعیف آرزو میکنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار میدهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست و مقام...! 🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
داییم پارسال در به در از دخترای فامیل برای سوپرایز تولد من مشورت گرفته بود😂
اهای فلانی فره دوست دیرم❤️، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂👍🏻
یاد رابطه خودمو دایی کوچیکم افتادم خیلی باهم رفیق و صمیمی هستیم و همه جا حامی و مشوق منه من بشدت عاشقشممم 🥺😍
ببینید به چی علاقه داره و وسع خودتون چقدر متناسب با همون بخرید وایس ضمنا همین مدلی دایی بمونید لطفاً 😉✨
برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️