2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔

543 بازدید | 70 پست

خیلی زیاد....یروزی فقط برام اخلاق مهم بودنه پول ن قیافه ن هیچ چیزدیگه.....باکسی ازدواج کردم ک فک میکردم ازاخلاق چیزی کم نداره دوسال باخوشبختی کنارهم بودیم بزام ی مردواقعی بود....چه روزایی ک الان برام شده حسرت کاش دلیلشومیدونستم😔ازش بچه دارشدم انقدرکه بهش اعتمادداشتم ومیدونستم انتخاب اول واخرمه‌‌....امابعدبارداریم مث افتاب پرست رنگ عوض کردشدبی احساس ترین مرددنیاهیچجورمنونمیبینه انگارمن وجودندارم خسته شدم ازبی توجهیاش ....لعنت بمن کاش انقدزودبچه دارنمیشدم دیگه خسته شدم😔چیشدکه اینجوری شدی😢😔

عین شوهر من که بعد بچه دار شدن از این رو به اون رو شده ://

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا؟چقدسخته انگاربه ی بن بست رسیدی راه برگشتیم نداری

چراشو نمیدونم واقعا:/

خودش که میگه بخاطر سختیه کارمه 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
فقط میگه فشاراقتصادی مگه میشه همیشه

خب تو این موارد باید هر دوتون بیشتر مراعات همو بکنید،بیشتر هوای همو داشته باشید نه اینکه برعکس بشه

شاید عذاب وجدان اینو داره که مثلا نتونسته با پول خوشحالت کنه؟

خب تو این موارد باید هر دوتون بیشتر مراعات همو بکنید،بیشتر هوای همو داشته باشید نه اینکه برعکس بشه ...

ن انگارحسی نداره مردیکه قبلاانقدبااحساس بوداحساسشم صادقانه😔

ن انگارحسی نداره مردیکه قبلاانقدبااحساس بوداحساسشم صادقانه😔

خب باید موضوع کامل روشن بشه

نباید دست رو دست بزاری که روز به روز رابطه سردتر و سردتر بشه که دیگه کار از کار بگذره،