2821
2789
عنوان

کات کردم+عکس

298 بازدید | 12 پست

متن تاپیک قبلیم 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

بچه ها موضوع از این قراره که نامزدم یه سال پیش بهم خیانت کرد ۵ ساله باهمیم

و من واقعا داغون شدم اما اون خیلی التماس کرد بارها بارها اومد جلو رام تا بعد به مدتی بهش فرصت دادم گفت هرکاری تو بگی میکنم تا ببخشی منو خیلیم رفتارش خوب تر از قبل شد 

اما هر ثانیه که گذشت کارش یادم نرفت که نرفت حتی شب ها تا صب به کارش فکر کردم نمیتونستم کنار بیام

پیجش دست منه خودش نمیدونه

تو کامنتایی ک گذاشته بود چند تا کامنت پیدا کردم پریشب که فلان بیاد دایرکت و اینا

به روش نزدم تا امروز با یه پیج فیک خانوم بهش پیام دادم گفتم کامنتتون رو دیدم با کسی هستین؟بلاکم کرد با یه پیج دیگع که پیج رفیقش بود پیام داد گف اینجا پیام بده اینا یکم شک داش اما صحبت کرد گف شمارتو بده زنگ بزنم

من باز به روش نزدم اما برای من تموم شدس منتظر یه تلنگر بودم الانم میخوام تموم کنم....

تموم کردم الان پیامارو میزارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهترین کار ،کسی که یکبار خیانت بکنه بسختی میتونه ترک  کنه،خداروشکر کن تو زندگی نبودی وگرنه بیچاره بودی، برو خوشحال باش خدا هواتو داشته واصلا بهش فک نکن اجازه  نده دوباره خامت کنه

بهترین کار ،کسی که یکبار خیانت بکنه بسختی میتونه ترک  کنه،خداروشکر کن تو زندگی نبودی وگرنه بیچا ...

زمان زیادی باهاش بودم و نمیدونم قراره چطور بگذره اما میدونم کار درستو انجام دادم

سخته میفهمم ولی ولش کنی به نفعته با این وضعیت تو زندگی آیندتون فک نکنم روزگار خوشی باهم داشته باشید

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
زمان زیادی باهاش بودم و نمیدونم قراره چطور بگذره اما میدونم کار درستو انجام دادم

عزیزم خیالت راحت خدا یه چیز بهتر برات میخواد،وباردیگه حتما دقت کن، وباز هم اون شخص رو امتحان کن

شما هم شماره دوستت بده و باهاش هماهنگ کن ببیند چی میگد بعدم صداش ضبط کنید یکم اذیتتش کنید بعدم صداشو براش بفرست و بلاک کن شمارشم بده به لیست سیاه گوشیت و شمارتو عوض کن و پدر و مادرتم در جریان بزار و تهدیدش کنید که اگه مزاحمت شد شکایت میکنید به جرم مزاحمت؛  بنظرم کات کن برو ارزش ندارد عذاب وجدان هم نداشته باشد خودش فرصتش را هدر داده یعنی دوستت نداشته 

دیگه از همه زده شدم

نمیدونم چرا آدمها اینقد خودخواه شدن ،مگه از زندگی جز محبت یه نفر چی میخوان کمبودهاشون رو تو چند نفر  با تنوع طلبی جبران میکنن .زمان همه چیزو برات حل میکنه ،آرزوی بهترین ها روبرات دارم.