2777
2789
فست فودی هستی بیشتر.

نه اونجوری. کلا زیاد اهل غذا خوردن نیستم اتفاقا. غذای سبک میخورم معمولا و اغلب گیاهی.

چون سر کارم در طول روز  تایمشم دست خودمه هروقت گرسنه بشم میرم یه کافه ای رستورانی جایی همون نزدیکیا یه چیزی میخورم و برمیگردم. غذا خوردنمم تایم مشخصی نداره کلا. هر تایمی گرسنه بشم یه چیزی میخورم

البته به جز صبحونه

وعده ی غذایی مورد علاقمه و هرروز مفصل صبحونه میخورم. اصلا انگیزه ی شروع روز برام همین صبحونه س :)

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
بد غذا بودن ک دردسره واقعا. من هر موقع ندونم چی بخورم املت میخورم😐😂 ینی اگه کلاسشو بزاریم کنار م ...

آخ آخ املت اصلا یه سبک زندگیه.

من هزارجور املت از خودم اختراع کردم تا الان. کلا املتام بین دوست و آشنا و خونواده معروف و زبانزده

هیچ دو املتی رو تا الان مثل هم درست نکردم. خودمم سوپرایز میشم بعضی وقتا از نتیجه ی کار.

کلا توو آشپزی کردن خیلی بی پروا و حسی از چیزای مختلف استفاده می کنم که معمولا نتیجه ی خوبی هم میده.

غیر از املت یه خوراک جگر اختراعی خودمم دارم که همه دوستش دارن و یه فسنجونی که از فسنجون همه مامانا بهتره و ادعام میشه سرش واقعا   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخ آخ املت اصلا یه سبک زندگیه. من هزارجور املت از خودم اختراع کردم تا الان. کلا املتام بین دوست و آ ...

طرز تهیه خوراک جیگر و فسنجونتو برام بفرست اگه تونستیییییی لطفااا🥺♥️😍

طرز تهیه خوراک جیگر و فسنجونتو برام بفرست اگه تونستیییییی لطفااا🥺♥️😍

یه آدرس ایمیل اگه تونستی بده واست می نویسم می فرستم

طولانیه اینجا نمیتونم بذارم