2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر۲۰روزی یه کیسه ۱۰کیلویی ۵ نفریم هر روزنهارپلویی داریم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی کم نیس مصرف برنجتون.؟من سی روز ماه رو ۲۵ روز برنج میزارم.از بس ک غر میشنوم ناهار برنج نباشه

براشوهرم ی روز درمیون برنج میذارم دووعدشو خودم رژیمم برنج نمیخورم بیشتراز ۵ ق.شوهرم راضیه.کتلت ابگوشت ماکارونی لازانیا جوجه.اینجورچیزا خیلی دوس داره

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

یه نفرم. اهل ذخیره کردن مواد غذایی نیستم کلا. هروقت بخوام غذا درست کنم برای همون وعده غذا می پزم چون معمولا بیرون غذا میخورم و وقت و حوصله ی غذا پختن ندارم زیاد. یه بسته دو کیلویی برنج بگیرم راحت بیشتر از یه ماه هست توو خونه.

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
بقیه روزا چی درست میکنین اخه حاضری درست کردن سخته 

مرغ یا ماهی گریل میکنم با سبزیجات. کلا غذا کم میخورم تنوع غذاییمم زیاد نیست مثل خیلی از خونه ها... با اینکه غذا های پلویی واقعا خوشمزن ولی حس میکنم مناسب نیست مصرف زیادشون.

مرغ یا ماهی گریل میکنم با سبزیجات. کلا غذا کم میخورم تنوع غذاییمم زیاد نیست مثل خیلی از خونه ها... ب ...

درسته برنج خارجی هم معلوم نیس از چی درست میشه ولی اگ برنج نباشه ادم نمیدونه حاضری چی بخوره خصوصن اگ بدغذا باشی 

درسته برنج خارجی هم معلوم نیس از چی درست میشه ولی اگ برنج نباشه ادم نمیدونه حاضری چی بخوره خصوصن اگ ...

بد غذا بودن ک دردسره واقعا.

من هر موقع ندونم چی بخورم املت میخورم😐😂

ینی اگه کلاسشو بزاریم کنار من نصف عمرمو دوس دارم این غذا رو بخورم انقد عاشقشم نمیدونمم چرا اصلا غذایی نیس ک ازش زده بشم