2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تو این هفته و وقتی که به دنیا اومد چند بود وزنش عزیزم؟

با ابن وجود ک واقعا چیزی نمیخورم ۳۱۰۰ 

ن صبحانه  و خیلی وقتا پیش میومد ناهار نمیخوردم تا شام ک درست میکردم جبران میکردم هندونه زیاد خوردم ولی خب قند نداشتم 

💑
ماشالله عزیزم خدا حفظش کنه والا من همه چی میخورم از تنها چیزی که بدم میاد کله پاچس تا الانم تغذیم ...

مرسی عزیزم.ماشاالله ۵کیلو😂😂 

منم همه چی میخوردم فکرمیکردم زیر۲و۳۰۰نیست انقدرکه شکمم بزرگ بودوقتی گفت۱و۳۰۰تعجب کردم😂اشکالی نداره تامی تونی بستی بخوربستنی خیلی تاثیرداره

خوب خوبه عزیزم من بالای ۳ کیلو راضیم😅

من همینم انتظار نداشتم 

ولی مامانم خیلی نق زد میگفت میدونم چیزی نخوردی این بچه رشد نکرده خوب وگرنه میشد ۳۸۰۰ حداقل

ولی خب خوبیش این بود خودم اونقدر وزنم نرفت بالا دیگ . بچه خودش رشد میکنه بعرا توام نگران نباش...

💑
من همینم انتظار نداشتم  ولی مامانم خیلی نق زد میگفت میدونم چیزی نخوردی این بچه رشد نکرده خوب و ...

وای من که وزن خودم خیلی بالا رفته

شکمم هم پر از خط شده

به قولت کوچیک باشه آدم انقد داغون نمیشه

وای من که وزن خودم خیلی بالا رفته شکمم هم پر از خط شده به قولت کوچیک باشه آدم انقد داغون نمیشه

انشالله ک سالم ب دنیا بیاد بعد رشد میکنه حالا هندونه خوبه ها بخور اگه قند نداری بستنی هم خوبه دلستر

💑