2777
2789
عنوان

فیلم رهایم کن

942 بازدید | 13 پست

دوستان اون دختره ک عروسیشع چرا ناراحته؟ اصلا چطوری باداماد اشنا شده؟ چرا پدرو برادراش ناراحتن؟

بعد ی سوال دیگه اون دختره پسر نقی 😁رو نگه میداره پرستاره منظورمه نقی رو دوس داره؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلم رو ببین

۹ قسمت رو باید برات تعریف کنیم!

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

عع نمیتونم😅

دختره رفت سر قرار باخواننده مورد علاقش یارو دخترگیشو برد ولش کرد این یارو رانندشه ک فهمید ب خانواده دختره گفت دخترتونو بهم ندید ب کل شهر میگم اینا گفتن بیا عروسی کن باهاش حالا بعد عروسی میخوان بکشنش

اون دختره هم نقی رو دوست داره پرستار بچه نقیه و سراشپز هم هست نقی هم دوستش داره

حالا داداش نقی عاشق دختره شده و میگه من عاشق شدم و نمیتونم دل بکنم 

کل فیلم در یک نگاه😅😅

زن حاتم(محسن تنابنده) بخاطر مشکل بچشون میخواسته بچه رو تو خواب خفه کنه واسه همین حاتم طلاقش میده و بعد با مرستاره آشنا نیشه که خب عاشق هم میشن و اینا 

اون دختره که عروسیشه خواهر حاتم و هاتفه که از یه خواننده ای خوشش میومده خواننده هه دعوتش میکنتش کنسرتش بعد میبرتش هتل بهش ت.ج‌.ا.و.ز میکنه

داماد فک کنم یچی تو مایه های نوکر خانواده اینا بوده بعد از افسانه خوشش میاد این پدر و برادره هم مجبور میشن واسه مشکل دخترشون بدنش به این پسره

آروم...بی سروصدا درست مثل دوشنبه،ساعت ۸ و ۱۵ دقیقه ۶ اوت ۱۹۴۵..هیروشیما ‌‌‌

اون دختره که عروسیشه اسمش افسانه هست ، این افسانه خانم عاشق یه خواننده شده بود ، که اون خواننده از علاقه افسانه سواستفاده کرد و بهش تجاوز کرد ، بعد این افسانه افسرده شد ، هیچکس هم خبر نداشت فقط راننده افسانه خبر داشت ، این راننده همین دامادس ، این راننده اینارو تهدید کرد که اگه افسانه رو ندید به من ، به همه میگم که بهش تجاوز شده و ابروتون میره ،اینا هم مجبوری قبول کردن ولی قرار شد بعد یه ماه طلاق بگیرن ، داداش هاش هم نارتحتن که خواهر یکی یدونشون رو دادن به راننده یعنی نوکرشون ، خلاصه گفتماااا بهت ،حتما برو ببین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
دختره رفت سر قرار باخواننده مورد علاقش یارو دخترگیشو برد ولش کرد این یارو رانندشه ک فهمید ب خانواده ...

فداتشم مرسی 🫶💛💛چ نقی نقی میکنیم😅

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اون دختره که عروسیشه اسمش افسانه هست ، این افسانه خانم عاشق یه خواننده شده بود ، که اون خواننده از ع ...

مرسی عزیزدل

زن حاتم(محسن تنابنده) بخاطر مشکل بچشون میخواسته بچه رو تو خواب خفه کنه واسه همین حاتم طلاقش میده و ب ...

خیلی لطف کردی ممنونم از توصیحت🪻🩷