2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد فقط انرژی مثبت بدین

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

چی میگی ماه اردیبهشت دیگ تموم شده ک 

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
نمیاد فقط انرژی مثبت بدین

تاپیک جدیدشو بخون تو پربازدیداس اونجا قفله بچه ها تو تاپیک قبلیش کامنت گذاشتن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

اردیبهشت ک تموم شد دیگ رفتیم خرداد

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

دوستانی که میگن اردیبهشت تموم شددددد تاپیک بروز شده .. دارن در مورد دختر استارتر سوال میکننننن بکشین بیرون🥲👍🏻

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

واقعا الان نشستید دارید میگید توی بیمارستانی که دهها دوربین داره ، چند تا تکنسین هست و بقیه منتظرن برن ام ار ای، طرف سرخوش سرخوش کارش رو کرده ، ام ار ای رو هم گرفته؟ واقعا درک نمیکنم چطور ممکنه بپذیرید و قبول کنید. من نمیخوام بگم ایشون دروغ میگه.ایشون اصلا حس مادرانشون تحریک شده، کنترل فکرشون رو از دست دادن. شماها چرا دارید دامن می زنید و واقعا جوری حرف میزنید که انگار این دختر خانم و اون اقا توی یه جزیره بودن که هیچکی نبوده.

سلام😊 
جایی که ام آر آی میگیرن  اون‌پشت شیشه دکتر و پرستارا نشستن و مشرف هستن به بیمار و وضعیتش  ...

همه جا مثل اونجایی که شما رفتی نیس جایی که من رفتم یه اتاق بود قبل ام ار ای رفتم گان خریدم رفتم‌ اونجا پوشیدم نوبتم شد رفتم اتاق ام ار ای دکتر به پدرم گفت بیرون منتظر بمونه پدرم بیرون پشت در ام ای ار منتظر موند و کسی جز دکتر اونجا نبود