2777
2789
عنوان

ایتارتر تاپیک قرنه سبزی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هههععععییییی قورمه سبزی رو با عشق درست کن بعد ماست رو با نعنا خشک تزیین کن و بعد یکی دیگه بیاد بخوره.

اونم بچه های خواهرشوهر ۶_۷ ساله.

فکرکنم ی ذره درست کرده که دوتا بچه خوردن و فقط یک ظرف کوچیک ازش مونده😐

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
واقعا ازت تشکر نکرد این بده...اینجا حقت میدم

اره بابا ....تازه برگشته به بچه اش میگه از دایی تشکر کن 

چی بگم واقعا؟

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
چرا با کنایه حرف میزنی عزیزم؟ مگه بحث من بحث قرمه بود تا زمانی که کامل از ماجرا خبردار نشدی قضاوت بی ...

جدی اصلا خواهرش سرزده بیاد خیلی ناراحت میشم خیلییی شمام حق داری ولی قشنگ بیانش نکردی تو تاپیکت واسه همین مورد تمسخر قرار گرفتی

خدایا دستمو بگیر….🖤

چقد ناپسنده این مدل مسخره کردن و ... عزیزاز دست دادی ینی چی؟ 

بنده خدا ی تاپیک زد مثل هزاران تاپیکی ک روزانه زده میشه ، اتفاقا اگر بدجنس بود نمیورد سر سفره یا نیمرویی چیزی درست میکرد در ضمن خواهرشوهرشم انسان کم شعوری بود اون طور ک تعریف کرد

زشته بابا این همه خندیدن و مسخره کردن جالب نیس بخدا

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
کاملا مشخصه با عشق هم نمیخوای بپزیش باید موقع تفت دادن سبزی اضافه کردن گوشتا و‌لوبیاها اشک شوق بریزی ...

گوشت نیست😭😭 چه ذوقی کنم همش چنتا دونه لوبیا😂😂😂 کلن از قورمه دیگ بدم میاد😭 فقط ماه رمضون واسه خانواده شوهرم پختم اونم با گوشت😍😂😂😂 ببین چه ذوقی

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
اره بابا ....تازه برگشته به بچه اش میگه از دایی تشکر کن  چی بگم واقعا؟

حالا دیگه شده خودت و ناراحت نکن کاش همه غذا رو نمیاوردی سر سفره تاپیکت قفل بود نشد نظر بذارم سری بعدی سرزده اومد کسی همین کار و کن چون وظیفه ای نداری به مهمون سرزده شام یا ناهار بدی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

جدی اصلا خواهرش سرزده بیاد خیلی ناراحت میشم خیلییی شمام حق داری ولی قشنگ بیانش نکردی تو تاپیکت ...

والا چی بگم تمسخر هم تف سر بالاس

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
چرا با کنایه حرف میزنی عزیزم؟ مگه بحث من بحث قرمه بود تا زمانی که کامل از ماجرا خبردار نشدی قضاوت بی ...

ببین نه من معمولا دوس دارم بقیه غذایی که من دریت کردم رو بخورن و نظر بدن اگه تشکر نکردن جلوشون نیگفتی دستم درد نکنه بعضی موقع ها بجه ها خجالت میکشن و موضوع تاپیک و ناراحتیتون خیلی بنظرم سادس برای همبن هم همه میخندن اگه ناراحت شدی ببخشبد ولی من هنوزم خندم میگیره در ضمن خیلی خوسگلی ماشالله

اره بابا ....تازه برگشته به بچه اش میگه از دایی تشکر کن  چی بگم واقعا؟

من جات باشم از این ب بعد گوشت و سبزی قورمه سبزی زو خام میذارم جلوشون میگم اره حالا از دایی تشکر کنین 

اون موقع باید از زن دایی تشکر میکردید ک نکردید

خدایا دستمو بگیر….🖤
حالا دیگه شده خودت و ناراحت نکن کاش همه غذا رو نمیاوردی سر سفره تاپیکت قفل بود نشد نظر بذارم سری بعد ...

اخه همشو نمیاوردم کم بود باید هر نفر نصف بشقاب میریختم زشت بود جلو شوهرم