خواستم بگم خیلی سخته درکت مبکنم عزیزت رو از دست دادی 😔🖤 و ابنکه الان دارم قرمه سبزی میخورم شام سالاد شیرازی هم هست با نوشابه و تهدیگ سیب زمینی و برنج کانفیروزی
اینطور حرف زدن تو ین ما خیلی رواحه کسی ناراحت نمیشه ولی در کل فهنیدم ناراحت سدی حلال کن
فدات شممم
ناراحت که چی بگم....از اون طرف شوهر خواهرم اون طور تشکر نکرد و همینجور گفت خدافز و رفت حالا کاربرای زیادی توهین کردن جواب ندادم وفقط گفتم برید بیرون از تاپیک بعد یه کاربر اومد حرف خیلی زشتی زد منم نی نی یارو تگ کردم نی نی یاز اومده به خودم میگه تو لطفا توهین نکن 😑😶 تاپیکمم قفل کرد....نی نی یارم لج کرده باهام
مـــن بہ لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید. کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68
اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید. کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68