2777
2789
عنوان

درد دل

92 بازدید | 10 پست

سلام بچها حالم بده دارم به گریه تایپ میکنم

فقط تونستم بیام اینجا خودمو خالی کنم اخه احساس میکنم تواین زمونه اگ بخای برا دوست واشنا درد دل کنی اون نه تنها ناراحت نمیشه که خوشحالم میشه

حالم خیلی بده بچها یه داداش دارم که شده بلای جونمون تاده دوازده سال پیش ورزشکار بود تواتاقش پر بود ازوسایل ورزشی بهترین هیکل روداشت اما معتاد شد😞جوری شده که به مرگش راضی شدیم عاصیمون کرده ما تویه منطقه کوچیک زندگی میکنیم همه دوستام اشناها وخانواده نامزدم وضعیتشو دیدن بچها خیلی ازش میترسم وقتی نیستم میاد تواتاقم کلی ازوسیله هامو برداشه ولی جرات نکردم بهش حرفی بزنم اما امروز سر یه کارش اعصابم خورد شد کلی بهش فحش دادم اما اون هیچی نگف ولی امشب ازکنارم رد شد و یه حرف زشت بهم زد حالم ازخودم بهم میخوره که انقد ترسوام که نتونستم جوابش روبدم همش استرس این رو دارم که اگه یه وقتی کسی خونه نباشه من تنها توخونه بااین هربلایی ممکنه سرم بیاره چون هرچیزی مصرف میکنه خیلی میترسم ازش بچها خودم عقدم توروخدا دعاکنید برام هرچه زودتر بتونم برم سرزندگی خودم ازدست این خلاص شم هرلحضه زندگیم تودلهره داره میگذره دلم واسه مامانم داره اتیش میگیره حالم داغونه داغون😭😭😭😭😭

ببخشید اسی.

@نی_نی_یار_شب   لطفا بگید چرا تو تاپبکم با این که من به کسی توهین نکردم بهم ریپلای زدید توهین نکن؟ اونوقت چندین کاربر توهین کردن حتی یکیشون درکمال پرویی به من گفت خاله بودن شغلته نه تنها بهش کاربریشو نبستید تذکرم ندادید بهش ??? لطفا جواب قانع کننده ای بدید وگرنه همه جا تگتون میکنم و جواب میخوام ازتون

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چندتا خاهر برادرین؟اتفاقی افتاد که رفت سمت مواد ؟

دوتا داداش دارم همش حسرت میخورم کاش یه خواهر داشتم که میتونستیم بشینیم ساعتها واسه درد مشترکمون زار بزنیم خیلی غصه مامانمو میخورم 

رفیق ناباب نشست زیرپاش

دوتا داداش دارم همش حسرت میخورم کاش یه خواهر داشتم که میتونستیم بشینیم ساعتها واسه درد مشترکمون زار ...

منم دوتا داداش دارم خواهرم ندارم کاشکی داشتم 🥲.خدا به دادش برسه رفیق ناباب زندگیو خراب میکنه