2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟

103 بازدید | 20 پست

واقعا ممنون میشم راهنماییم کنین 

عید امسال خانواده من رفتن مسافرت ب ما هم خیلی اصرار کردن که بریم ولی چون خانواده شوهرم رفتن بودن مسافرت دیگ ما نتونستیم خونه رو ول کنیم بریم و کلا نرفتیم 

حالا بماند ک من چقدر گریه و غصه خوردم سر مسافرت نرفتن شوهرم میگف تو میرفتی من میمونم خونه ولی دیگ خسته شدم هروقت بهش میگم خانواده هامون میرن مسافرت بیا بریم میگ من نمیتونم تو برو 

تو ماه رمضون و تعطیلات صد بار موقعیت پیش اومد ک بریم بیرون یا میگف ماه رمضونه یا ماشین خرابه  ایامه شهادته  پول نیس  ووو....  

حتی من راضی شدم بریم یه روز تهران گردی اونم با. VIpداهل شهرم گفتم اینو بگیریم 

حالا اینا هیچ تو تعطیلات عید فطر گفت میخوام با دوستام بریم مشهد فقط مردونه تو هم با دوستت برو قم من بهش گفتم ما که میخوایم خرج کنیم همون چ بهتر که باهم بریم مسافرت چرا تنهایی بریم ؟؟؟

گفتش آخه من خیلی دلم میخواد برم و..... این حرفا الان از سفر اومده میگه ۴ تومن خرج کردم منم یک و نیم خرج کردم اینم بگم من بعد از ۴ سال رفتم ماه عسل و دیگ هیجا نرفتیم با شوهرم 

حالا به نظرتون من حق دارم از دستش ناراحت بشم آخه من چقدر گفتم نرووو بیا باهم بریمممم

ماهیتابه داغ جوابه فقط قطعا حق باتوئه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا عروق ر بهش گفتم خب بیا باهم بریم گفتم حداقل  پیش خانواده هامون نگو من پیش خانوادم دیگ واقعا خجالت میکشممم تو همش تنهایی میری سفر 

میگو ربطی داره من نمیتونم توروپیش دوستام ببرم سفر که حرفا میزنیا 

میگم منو پیش دوستات نبر بیا خودمون بریم 

شغلش هم از توماس که شاید سالی یه بار بریم مسافرت چون میگم من نمیتونم کارم رو ول کنم تو هم هروقت خانوادت رفتن برو😑😑

بهش میگم ما ازدواج کردیم باید باهم بریم میگ وقتی شرایط نیس؟؟؟!!!

عجب چرا اینجوریه اخلاقش چجوریه ؟

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
شغلش هم از توماس که شاید سالی یه بار بریم مسافرت چون میگم من نمیتونم کارم رو ول کنم تو هم هروقت خانو ...

من باشم نمیرم ولی ظاهرا شوهرت از رو نمیره با خانوادت برو ولی خرج کن بلکه از رو بره البته زیاد نرو که زندگیتو ول کنیا من خودم شوهرم همین بود خودش وقت نداشت میگفت با خانوادت برو ولی من دوست نداشتم یه چن بار رفتم مثل دخترا ی قهر کرده از خونه بودم نمیدونم چرا همچین حسی داشتم الانم شروع کردم بعضی مهمونیا رو چون خودش دیر میاد اصلا نمیرم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
عجب چرا اینجوریه اخلاقش چجوریه ؟

خیلی آدم خوبیهعا همه چیزش خوبه 

فقط همیشهههههههههه سر بیرون رفتن باهم یا مسافرت یا دور زدن همین بساطه 

میگ من میرم پیش دوستام تو هم با دوستات برو خرید برو همه جا 

باور کن گاهی وقتا می‌بره بیرون ولی گاهی وقتا دلم میگیره میگم بریم بیرون میگ بریمکحا چ کار پول نیس گرونیه ماشیننیس و... 

من باشم نمیرم ولی ظاهرا شوهرت از رو نمیره با خانوادت برو ولی خرج کن بلکه از رو بره البته زیاد نرو که ...

دقیقا همینههههههه شوهرم 

نمیدونم چرااااا

تازه فکر می‌کنه کار شاقی می‌کنه که ب من اجازه میده با خانوادم برم

خیلی آدم خوبیهعا همه چیزش خوبه  فقط همیشهههههههههه سر بیرون رفتن باهم یا مسافرت یا دور زدن همی ...

عجبا چرا دوس نداره بیرون رفتنو ایناش باتو باشه اعتراض کن بگو باید دور این رفیق بازیاتو خط بکشی منم آدمم دوس دارم با شوهرم برم بیرون ببین واکنشش چیه فقطبا ملایمت باهاش حرف بزن ن با جنگ و دعوا چون مزدا اینجور مواقع بیشتر لج میکنن

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
عجبا چرا دوس نداره بیرون رفتنو ایناش باتو باشه اعتراض کن بگو باید دور این رفیق بازیاتو خط بکشی منم آ ...

اتفاقا الان داریم حرف می‌زنیم خیییییییییییلی خونسرد جواب داد 

گف ب وقتش باهمم میریم 😐😐

خواهرای خودش حداقل سالی ۳ بار مسافرت آنچنانی میرن تو فکر کن هتل زیر ۳ ستاره حکمه آبه رو داره براشون 

ی خواهر شوهرم ۱۵ روز تمام ایرانگردی میکرد 

خیلی آدم خوبیهعا همه چیزش خوبه  فقط همیشهههههههههه سر بیرون رفتن باهم یا مسافرت یا دور زدن همی ...

از لحاظ قیافه کدومتون سر تر هستید؟