2777
2789
نفت کی میگع وضعشون خوبه؟فقط ی چیزی شنیدی

دختر خالم شوهرش اونجا  کار می‌کنه سه تا خونه دارن. دو تا ماشین.  طلا هاشو. ببینی. هااا. میشه باهاش طلا فروشی زد. خونشون که نگم هر سال وسایلاشو عوض می‌کنه اگه این پولداری 

نیست چیه هان

=)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم فقط گدا گشنه ماییم که بچمون حسرت یه هندونه تو دلشه بعد اونایی که پول پارو میکنن حسرت بچه تو دلشونه خدایا ناعدالتیت شکر😕

زخمی را که نچشیده ای تمسخر نکن.💔.. دراین دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست♥️
اره والا. من هرچی پولدار دیدم تحصیلات داغون بوده بعد تحصیل کرده ها التماسش میکردن

😄😄😄😄 اره منم هر چی پولدار دیدم تحصیلات صفر ، ولی درامد فول

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

ببخشین ولی کارمند بانکی که بخواد پولدار باشه باید پاچه خواری کنه واسه رییس کل شعبه وگرنه کارمندایی ک ...

نههههه   داییم که قسمت حقوقی بانک

عموم هم  سالها تو بانک بوده

ینی در واقع هیچ کدوم تو شعبه نبودن

همشون  ساختمون اصلی بودن

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
نههههه   داییم که قسمت حقوقی بانک عموم هم  سالها تو بانک بوده  ینی در واقع هیچ کدوم ...

من پدرم بارها رییس کله استان بهش گفته بقیه رو گزارش بده(گزارش زد کن) می‌فرستمت بهترین نقطه و بهترین حقوق پدرم وجدانش قبول نمیکنه کلی سختی کشیدیم یبار اخراج شد و هزار چیز دیگه 

اینا قطعا یا پارتی داشتن یا چیزی چون پدر من با بهترین تحصیلات حسابداره بانکه قبلا خیلی سخت بود فرستاده بودنش به یه شعبه تو یه روستای دور با التماس مامانم یه رییس کل اداره برش گردوندن شهر و اونم تو شلوغ ترین شعبه 

و اینطوریه که یه کشور هیچیش سرجاش نیس 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

کلا ثروت رابطه مستقیمی با تحصیلات نداره

ادم ثروتمند تحصیل کرده هم زیاد دیدم پزشک جراح دندونپزشک داروساز وکیل 

بدون تحصیل ام ارایشگر صافکار صاحب یک برند

مهم این بوده که راهی که خودشون دوست داشتن و میدونستن توش به مهارت میرسن و انتخاب کردن و ثروتمند شدن

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست 
کلا ثروت رابطه مستقیمی با تحصیلات نداره ادم ثروتمند تحصیل کرده هم زیاد دیدم پزشک جراح دندونپزشک دار ...

برعکسم ممکنه شما وارد یه شغل پولساز بشی

علاقه و مهارت نداشته باشی

ورشکست میشی!

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست