2777
2789
عنوان

دکترم میگه باید 2 تومن زیر میزی بدم واسه سز

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 27 پست
منم تو مطب پول نقد بردم دادم و نامه بستریمو گرفتم

همسرم هی میگه نه این داره جدا میگیره نباید و اینا.. 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تهرانیم..  اینم یه هو گفت منشی اش.. تازه گفت قبل عمل تو مطب باید نقد بیاری

همونه دیگه وگرنه دستمزد خود دکتر تو بیمارستان سه تومنه 

حرومه والا این پولا بگرد ببین دکتر بهتر پیدا نمیکنی 

همسرم هی میگه نه این داره جدا میگیره نباید و اینا.. 

عزیزم من سال ۹۸ خودمم خیلی ذهنم درگیر شد برای این دو تومنی که گفت برای همین به چند تا دکتر دیگه هم سر زدم همه داخل مطب میگرفتن هزینه جدا را برای سز اختیاری هز ۱تومن تا ۳ تومن 

خدایا شکرت منم مامان شدم❤️خودت مواظبش باش
عزیزم من سال ۹۸ خودمم خیلی ذهنم درگیر شد برای این دو تومنی که گفت برای همین به چند تا دکتر دیگه هم س ...

عه چقدر بد.. منم نمیدونستم اخه 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

عزیزم من سال ۹۸ خودمم خیلی ذهنم درگیر شد برای این دو تومنی که گفت برای همین به چند تا دکتر دیگه هم س ...

ایشون که اختیاری نیست سری قبل سز شده الانم باید بشه چه پولی اخه رسما بازار راه انداختن برا خودشون

بیمه ما ایرانه.. شوهرم میگه.. سقف زایمانش 8 تومنه.. چجور برا شما 22 بیمه داد؟ 

بیمه ما فرق داره برای بانکه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ایشون که اختیاری نیست سری قبل سز شده الانم باید بشه چه پولی اخه رسما بازار راه انداختن برا خودشون

منم سال ۹۹برای دومین سزارینم دیگه اجباری نبود چون یکسال قبل سز شدم اما پیش هر ۳دکتری که رفتم بازم هزینه جدارو گفتن

نامه بستری و میبریم بیمارستان برا وقت دادن ؟ بعد اگر اتاق خصوصی بخوایم همون موقع باید بگیم ؟

عزیزم بله صبح زایمان ساعت ۵ با نانه رفتم بیمارستان همه چیزو اتاق خصوصی و پمپ درد رو همون اول باید بگین بعد اتاق و تحویل گرفتین میرین برای بلوک زایمان که پوشیدن لباس چکاب ضربان قلب و نصب سوند  و ایناس البته من چون زمان کرونا بودم دو روز قبل  رفتم برای تست pcr