2777
2789
عنوان

باردارا و ترسوها نیان

508 بازدید | 24 پست

آقا من پریشبم تاپیک زدم 

چرا خونمون اینجوری شده بچه ها ما اینجا ۲سال و نیمه ساکنیم مستاجریم البته

اون از داستان پریشب که تاپیکش هست

اون از امشب که باز داشتم ظرف میشستم و یهو دیدم شوهرم که دراز کشیده بود داشت فیلم میدید پاشد نشست خیره شد به اتاق 

با همون دستا پاشدم اومدم کنارش دیدم همچنان داره به اتاق نگاه میکنه با استرس و تعجب

گفتم چیشده گفت یلحظه در اتاقو ببند گفتم واس چی چیشده گفت حس کردم یلحظه یکی داره نگام میکنه از پشت در 

من ترسیدم گفتم من میترسم خودت ببند 

درو محکم باز و بسته کرد 

اومد نشست سر جاش گفتم چه شکلی بود چیبود ادم بود جونور بود چیبود گفت یچی بود رنگش مثل پوست ماها بود 

بعد گفت یه قران وردار بذار بالای باند 

بعد داشت برنامه قهرمان نگاه میکرد من گفتم بیا این وقت شب آهنگ گذاشتن اگ ما بودیم مدیر میومد جلو در خونمون شوهرم گفت کو اهنگ کی گذاشته گفتم دو دقه قطع کن تلوزیونو وای پرام در کمال ناباوری هیچ صدایی نمیومد یعنی نه تنها شوهر نمیشنید بلکه منم نمیشنیدم یبارم باز همینکارو کردیم انگار آهنگ باند بود میکوبید باز تلوزیونو زد رو صدا آهنگه دوپس دوپس پخش میشد و فقط من میشنیدم

بچه ها من پشمی برام نمونده اینجوری پیش بره مجبوریم خونمونو عوض کنیم که هیچ صاحب خونه ای مثل صاحب خونه خودم مومن و خداشناس پیدا نمیکنم

چه خاکی به سرمون بریزیم ما ادما بدی نیستیم چیشده اینجوری شه یعنی پاشون به خونمون واشده؟؟

روستام زندگی میکنیم ساختمونمون ۱۲واحده 

خداشاهده راسته پس لطفا با تهمت مسخره کردن قضاوت بی احترامی و گزارش الکی نمک رو زخم من نپاچید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاهام ببرپ زیر پتو تا نگرخیدم

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏

من باشم خونوم رو عوض میکنم 

منم ترسیدم 😬😬

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
والا من باشم اصن تو اون خونه ارامش ندارم

خب عزیزم منم ارامش ندارم الان۳روزه اینجوریه

منم ۶صبح میخوابم دقیقا وقتی که سپبده صبح رو دیدم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

تضمینی سوره بقره هر روز پخش کن تو خونت من خودم شب تا صبح با صورت بقره میخوابم دعای دفع اجنه هم بگیر ...

از کجا بگیرم از کجا بنویسم