2821
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 35 پست
من باردارم الان فکر کن غذا که کلا از خونه مامانم و مادر شوهرم میاد هر جا بخوام برم کلا پسرمو میان ...

تو از بنده های نظرکرده خدایی پاشو همین الان دورکعت نماز شکر بخون😅😅😅

منم به خانوادم خیلی نزدیکم اکا هیچ کدوم حتی مامانم برا کاری ب روی مبارکش نمیاره

جفتم پایینه باید بیشتر استراحت کنم دوهفته یه بار کمکی میاد خونمو تمیز میکنه مامانم ی بار نگفت کمک میخوای یانه☹️

دکتر بخوام برم دختر ۱ سال و نیمه رو میبرم مغازه شوهرم که نگهش داره

من شیر ازش گرفتم وقتی فهمیدم باردارم الان میگم بیا بخور اوق میزنه نمیاد🤣🤣🤣 خدارو شکر این مرحله ر ...

ایشونم با شروع بارداری ناخواستشون از شیر گرفت میگفت راحتم قبول کرد یک شبه و اخی میگفته ..ولی با بدنیا اومدنش که الان ۴۰ روزه نشده ،فیلش یاد هندوستان کرده و اونم شیر میخواد یا با گریه نمیزاره..ایشون سه تا خواهر شوهر  خوب کمک  حال دارن وتویک ساختمانن .ولی باز سختشونه .....ته دلتون رو اگه خالی کردم ببخش .شما می تونین وبخوبی از پسش بر میاین ..تقویت خودتون بعد زایمان  فراموش نشه..از خودتون غافل نشین .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو از بنده های نظرکرده خدایی پاشو همین الان دورکعت نماز شکر بخون😅😅😅 منم به خانوادم خیلی نزدیکم ا ...

عزیزم خدا به خودت و‌شوهرت توان بده انشالله آره والا همه مثل هم نمیشن

مادرم و مادر شوهرم بیچاره ها جونیشون خیلی زجر کشیدن اما الان به قول خودشون هر کاری بتونن برای دختر و عروس میکنن که حداقل مثل گذشته ی خودشون نباشن

مامانم بیچاره که ۱۸ ساعت از کل خانواده اش دور بود و افتاده بود زیر دست مادر بزرگ بد اخلاق و عمه های افریته ام و کلی زجرش دادن

مادرشوهرمم از ۱۴ سالگی ازدواج کرده بود ۲۰ سال با مادرشوهرش توی یه خونه زندگی کرده بوده و کلی اونم کتک خورده و زجر کشیده 

دیگه اینجوری شده که همه جوره و فداکارانه در خدمت منن 

منم خدایی هزار بار خدارو شکر میکنم 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
شما از کی جنسیت نی نی تونو فهمیدین؟ من هفته دیگه سونو آنومالی دارم ،نی نی منو ۴مهر زده برا زایمان&nb ...

هفته ۱۷ دکتر فرستاد سونو آنومالی که جنسیت رو گفت! برا من چون سزارین هستم ۱۸ شهریوره 

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792