2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 35 پست
پسر منم شهریور به دنیا میاد دخترم ۲۱ ماهشه منم مث شما ناخواسته باردار شدم یکی دوسال اولش سخته بعد ...

شما از کی جنسیت نی نی تونو فهمیدین؟ من هفته دیگه سونو آنومالی دارم ،نی نی منو ۴مهر زده برا زایمان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما از کی جنسیت نی نی تونو فهمیدین؟ من هفته دیگه سونو آنومالی دارم ،نی نی منو ۴مهر زده برا زایمان&nb ...

نی نی من ۲۵ مهر زده

خودم زودتر ازموعد رفتم سونو امروز گفت پسره صددرصد

خدا نگهداروحافظشون باشه..دیگه شده ..

سخت میشه .تو اقوام دیدم شیر به شیر شدن اولی اجازه خوردن شیرو نمیداد  وحسادت تو بغل وتوجه وغیره بود .وچون دوسالش بود بچه اول نمیتونستن  گول یا قانعش کنن .متاسفانه بچه دوم رو بغلی کردن ومشکلات مضاعف شد.. سختی داره ..اما  انشالله از پسش برمیایی..🌹

خدا بهت سلامتی و توان بده منم الان باردارم دخترم مردادماه به دنیا میاد پسرم هم مرداد ماهی هست که مر ...

من ناخواسته باردار شدم

میدونم که شوهرم واقعا کمک میکنه ولی مامانم نه مادرشوهرم که اصلاااااااا

سخت میشه .تو اقوام دیدم شیر به شیر شدن اولی اجازه خوردن شیرو نمیداد  وحسادت تو بغل وتوجه وغیره ...

من شیر ازش گرفتم وقتی فهمیدم باردارم الان میگم بیا بخور اوق میزنه نمیاد🤣🤣🤣

خدارو شکر این مرحله رو ر‌د کردم

ولی درکل میدونم که خیلی چالشها در انتظار منو شوهرمه😁

از الان سعی کن وابستگیش به خودتو کمتر کنی هر چند سخته، من پسرم که ۵ سالشه هنوز زیاد وابسته س به خودم

دخترم به باباش بیشتر وابسته‌س خداروشکر

منم که نمیتونم اصلا بغلش کنم چون جفتم پایینه اونم زیاد سمتم نمیاد 

من شیر ازش گرفتم وقتی فهمیدم باردارم الان میگم بیا بخور اوق میزنه نمیاد🤣🤣🤣 خدارو شکر این مرحله ر ...

اشکال نداره عوضش با همه ی سختی هاش شیرینی های خودش هم داره فقط باید زن و شوهر صبور باشین

بستگی به شرایطت داره اگه مامانت اینا کنارت باشن همه چی به خوبی و خوشی میگذره اما اگه دست تنها باشی خ ...

هستن همشون اما برا کمک ب رو خودشون نمیارن ولی شوهرم بنده خدا  کم نمیذاره واسمون

من ناخواسته باردار شدم میدونم که شوهرم واقعا کمک میکنه ولی مامانم نه مادرشوهرم که اصلاااااااا

من باردارم الان

فکر کن غذا که کلا از خونه مامانم و مادر شوهرم میاد

هر جا بخوام برم کلا پسرمو میان میبرن پیش خودشون حتی مهمونی هم دعوت بشم با شوهرم بخاطر اینکه پسرم یکم شیطونه پیش خودشون نگه میدارن که اونجا ما راحت باشیم 

خونه ام هم خواهرام خیلی وقتا میان برام مرتب میکنن و جارو پارو

بندهای خدا خریدم داشته باشم میرن برام انجام میدم مثل لباس و وسیله چون سنامون و سلیقه هامون نزدیکه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
چه جالب

من س سال بینشونه هنوز ب روال عادی برنگشتیم وخیلی سخت مبگذره.بخصوص دخترم پنج سالشه چن روزه تازه از پوشک گرفته شده و روزای سختی باهاش سپری کردیم.اینقد دخترم کنارش اذیتم پسرم ک هنوز دوسالش نشده اینقد سخت نبود با وجود پیش فعالب زیادی ک داره

هستن همشون اما برا کمک ب رو خودشون نمیارن ولی شوهرم بنده خدا  کم نمیذاره واسمون

منم تا الان همه کارامو خودم انجام دادم انشاالله ازاینجا ب بعدشم خدا کمکم کنه خودم انجام بدم چون واقعا کسی نمیتونه بیاد برا من کار کنه