2777
2789
عنوان

چقدر بده که .......😔

245 بازدید | 8 پست

چقدر بده که به خاطره یه چیزهایی که دسته تو نیست مسخره بشی مثله رفت و امد نکردن کسیو نداشتن...😔 

ما هیچ فک و فامیلی نداریم بابام از رفت و امد خوشش نمیاد تاوانشم ما باید بدیم امروز یکی از اشناها زنگ زده بود به داداشم  بهمون تیکه انداخت ،  چشمام پر شدو دلم شکست ......😔😔😔

خدایا تویی که داری میبینی پس چرا چیزی نمیگی؟

درسته

آدم گاهی تو شرایطی هست ک نمیتونه رفت و آمد کنه

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میفهممت‌...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
متاسفانه از همون اول از رفت و امد  خوشش نمی اومد .......

خودت دوست داری رفت و آمد ؟

مستقل ک شدی میتونی ب صلاحدید خودت بری و بیای

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 
متاسفانه از همون اول از رفت و امد  خوشش نمی اومد .......

آروم باش بابا اسی خونه ما کسی نمیاد چون فکر میکنن فقر ما واگیر داره حتی خواهرام داداشام خونه خواهرام میرن چون پولدارن دستشون به دهنشون میرسه من باید گریه کنم شما مقصر پدرته که نمیاد وگرنه فکر کنم اقوام دوستون دارن ناراحتی نداره 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

آروم باش بابا اسی خونه ما کسی نمیاد چون فکر میکنن فقر ما واگیر داره حتی خواهرام داداشام خونه خواهرام ...

بخدا قسم انقدر حرف شنیدیم که نگو یعنی هر کی به ما میرسه میگه شما که کسیو ندارید،  برام عادی شده بود یعنی ناراحت میشدما ولی بعدش میگفتم ولش کن جهنم که کسیو نداریم  ولی این بار  این آشنا مون بد به رومون آورد چشام پر شد بخدا