2777
2789
عنوان

زخم معده کمک

314 بازدید | 18 پست

توروخدا طبیعیه وقتی تحت درمان هستم بازم گاهی وقتا معده درد بگیرم؟ 

الان درد داره معدم دست و پام رو گم میکنم نمیدونم چکار کنم آروم بشه دردش

الان روزی دو تا پنتوپرازول میخورم و آخرشبا هم یه فاموتیدین

الان چی بخورم آروم بشه؟ 

عزیزم من نمیدونم 

ولی چ علائمی داشتید ک رفتید دکتر

من از زیر سینه ام تا بالا و سمت چپ سیخ میزنه و حتی درد میکنه گاهی ب سمت راست میزنه ولی اغلب همون چپ هست 

تا شنبه هم نوبت گیرم نیومد شنبه برم ببینم کدوم دکتر نوبت میده بهم 

شیره شیرین‌بیان از عطاری معتبر بگیر بخور

دم کرده زنجبیل برای معده درد عالی هس

غذا وعده زیاد و حجم کم بخور

یه مدت میوه و سبزی خام نخور

غذای چرب نخور

فست فود نخور

گوشت گوسفند گرم بخور اصلا گوشت منجمد نخور

عرق آویشن یا دم کرده آویشن بخور

پنتوپرازول نخور اصلا کلی عوارض داره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونقدری درد نمیکنه که فابل تحمل نباشه چیزی که الان داره اذیتت میکنه و دوست داری آرومش کنی استرسته...اعتراف کن که همینطوره...چون من یک عمره این مشکل رو دارم و بهت با اطمینان میگم درکنار درمان مشکل گوارشی شرایط روانی ت هم باید اوکی بشه وگرنه فایده ای نداره

اونقدری درد نمیکنه که فابل تحمل نباشه چیزی که الان داره اذیتت میکنه و دوست داری آرومش کنی استرسته... ...

دردش میگیره و ول میکنه،  وقتی میگیره زیاد میشه،  حتی آب دهنمم نمیتونم. قورت بدم،  آره استرس هم میگیرم چون نمیدونم چطور دردشو آروم کنم

دردش میگیره و ول میکنه،  وقتی میگیره زیاد میشه،  حتی آب دهنمم نمیتونم. قورت بدم،  آره ...

استرست رو کنترل کن چون تشدیدش میکنه ...در کنار دارو پرهیز غذایی که دکترت برات درنظر گرفته رو رعایت کن کامل وگرنه فایده ای نداره

اونقدری درد نمیکنه که فابل تحمل نباشه چیزی که الان داره اذیتت میکنه و دوست داری آرومش کنی استرسته... ...

میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنین؟ شما که مشکل گوارشی داشتین خوب حال منو میفهمین،  اگر بشه یکم راهنمایی میخوام ازتون

استرست رو کنترل کن چون تشدیدش میکنه ...در کنار دارو پرهیز غذایی که دکترت برات درنظر گرفته رو رعایت ک ...

هیچ پرهیز غذایی بهم نداده فقط گفت چیزای تند و پر ادویه نخور،  که منم نمیخورم تازه من خیلی بیشتر رعایت میکنم،  گوجه و مرکبات و چیزای ترش اصلا نمیخورم

شما چطور باهاش کنار میاین؟  زخم معده دارین؟

من ریفلاکس صفراوی و ورم معده دارم به اضافه اعصاب معده بیشترین تاثیر رو هم از کنترل استرس و پرهیز غذایی گرفتم...متاسفانه چیزهایی که نباید بخوریم خیلی زیاده ولی چاره چیه اگه رعایت نکنم اذیت میشم...  خام خوری غذای مونده غذای سرد سیر پیاز شیر سرخ کردنی زیاد و... این همه چیز هست که باعث اذیت شدنمون میشه خب مشخصه یه وقتایی رعایتش نمیکنیم و اذیت میشیم 

میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنین؟ شما که مشکل گوارشی داشتین خوب حال منو میفهمین،  اگر بشه یک ...

باشه عزیزم مشکلی نیست فقط مشکل گوارشی متفاوت از شما دارم ولی اگه کمکی بتونم حتما میکنم