2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله تاثیر داره. خصوصا اگر عقیق اصل باشه بدون بهسازی  و طبیعی باشه. من سه تا انگشتر داشتم عقیق فقط دوتاش واقعا برام اثر داشت چون طبیعی و رنگ نشده و بدون بهسازی لود. اون یدونه دیگه چون عقیق رنگ شده بود تاثیرش کمتر بود.

سلام. اره الان دستمه.اتفاق خاصی نمی افته. انرژی س و این داستان ها منظورته. نه. به همان وضع اسفناک قب ...

شاید عقیقش طبیعی نیست( منظوذم اینه که بهسازی شده و رنگ سده است!چون برا رنگ کردن داخل اسید میزارن یا با حرارت زیاد می پزن که خب کلا ماهیت سنگ از اون طبیعی بودنش درمیاد)

من تقریبا تمام اون اثاری رو که تونت نوشته در مورد عقیق رو برا خودم اتفاق افتاده افزایش اعتماد به نفس ارامش ...محافظت و غیره. چون عقیق از نور خداوند خلق شده و اولین سنگیه که بر یگانگی خداوند ایمان اورده و شهادت داده اگر احادیث و منابع مذهبی رو هم خونده باشید هم در مورد سنگ عقیق و هم در مورد سایر سنگ های توصیه سده در اسلام مطالب جالبی پیدا می کنید.