2777
2789
عنوان

وقتی مرد ها...

97 بازدید | 8 پست

به یه چیزی فکر میکنن یا فکرشون مشغوله چرا حرف نمیزنن؟؟؟ 

امشب با نامزدم رفتیم بیرون همش تو فکر بود و توی خودش بود هرچقدرررر ازش پرسیدم چته و چرا تو فکری همش میگفت هیچی خوبم ولی مشخص بود فکرش مشغوله. 

شما همسراتون اینجوری میشن چیکار میکنید یا چیکار کنم ک باهام حرف بزنه؟؟ 

تو این موقعیت ها شما هم سکوت میکنید؟؟؟ 

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من که خانمم فکرم مشغول باشه خیلی کم حرف میشم طبیعیه

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

مرد ها نه بعضی آدما اینجورن منم فکرم مشغول باشه سکوت میکنم اخلاقشه بذار خودش برات حرف بزنه سوال پیچش نکن که باهات راحت باشه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻