دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 عنوان دلم پره 139 بازدید | 24 پست خیلی دلم پره کاش شوهرم پیشم بود یه عالمه پیشش گریه میکردم هرچی تو دلم بود میریختم بیرون کاش الا میفهمیدم باردارم کاششش خدایا ناامیدم نکن این خواهش میکنم😔 من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺 1402/02/05 | 22:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 آخی چرا شوهرت پیشت نیست؟ سرکاره کارش خیلی طول میکشه سه روزه خونه نیست بعد ما یک سال که ازدواج کردم هنوز خیلی بهش وابسته م من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
سورمهای عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1788 سرکاره کارش خیلی طول میکشه سه روزه خونه نیست بعد ما یک سال که ازدواج کردم هنوز خیلی بهش وابسته م&nbs ... خدا عشقتنو همینجور پایدار نگه داره
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 خدا عشقتنو همینجور پایدار نگه داره مرسیی عزیزم ممنوم❤❤ من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 بارداریت مبارک باشه عزیزم باردار نیستم گلم ولی خدا کنه این ماه باردار باشم خدا از دهنت بشنوه دلم خیلی بچه میخواد من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
yasgol76 عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3680 منم شوهرم حیلی دوست داشتمولی امشب دستش روم بلند کرد برام مردآدما تو ی لحظه میمیرن
سورمهای عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1788 باردار نیستم گلم ولی خدا کنه این ماه باردار باشم خدا از دهنت بشنوه دلم خیلی بچه میخواد ایشالا که میشی از خانم فاطمه زهرا س بخواه خیلی زود جواب میده
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 منم شوهرم حیلی دوست داشتم ولی امشب دستش روم بلند کرد برام مرد آدما تو ی لحظه میمیرن واییی عزیزم خیلی سخته الهی درکت میکنم اشکال نداره بازم تلاش کن زندگیتو قشنگ کن ها؟ من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
سورمهای عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1788 منم شوهرم حیلی دوست داشتم ولی امشب دستش روم بلند کرد برام مرد آدما تو ی لحظه میمیرن این حرفو نزن چرا روت دست بلند کرد؟دلیلش چی بوده آخه؟
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 ایشالا که میشی از خانم فاطمه زهرا س بخواه خیلی زود جواب میده چشم ممنونم انشاالله💖 من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
yasgol76 عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3680 واییی عزیزم خیلی سخته الهی درکت میکنم اشکال نداره بازم تلاش کن زندگیتو قشنگ کن ها؟ ۸ سال دوسش داشتم تو همچی موندن پاشدیگ برام مزدتا همین یکساعت پیشمنتظر شبودم بیاد ولی دیگ مرد برام
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 ۸ سال دوسش داشتم تو همچی موندن پاش دیگ برام مزد تا همین یکساعت پیشمنتظر شبودم بیاد ولی دیگ مرد برا ... واییی حیفه هشت سال عشقو خراب کنی کجاست باهات قهر کرده من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
yasgol76 عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3680 این حرفو نزن چرا روت دست بلند کرد؟دلیلش چی بوده آخه؟ بخاطر خونوادشعین بچم میدونستمشمیوه پوست میکندن دهنش میزاشتمصبح ها ساعت ۵ پامیشدم غذامیزاشتمبرلش ولی بخاطر خونوادش ک براش هیچی نکردن منو زد