2777
2789
عنوان

باقالی پلو

134 بازدید | 14 پست

با باقلای تازه میشه درست کرد؟باهاش چه غذایی خوبه؟خورشت قیمه خوبه یا مرغ بزارم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره گلم میشه درست کرد باهرچی باقالی پلوبامرغ یاگوشت باتن ماهی یاخودماهی

برای مهمون میخام تن ماهی که زشته ماهیم از بوش بدم میاد هم تعداد زیاده نمیصرفه خورشت باهاش خوب میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
باقالی پلو با خورشت قیمه؟؟🙄

گوشت زیاد ندارم نمیتونم چلوگوشت درست کنم گفتم شاید کسی امتحان کرده باشه با خورشتم خوب بشه☺️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معمولا باقالی پلو با ماهیچه میخورن، آره خب با تازه بهتر میشه،اول آبپز کن باقالی رو بعد با روغن یه م ...

مرسب عزیزم من میخواستم موقع آبکش شدن بریزم داخل برنج جوش بخوره بعدم دم بزارم بد نمیشه ؟شویدم بریزم یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسب عزیزم من میخواستم موقع آبکش شدن بریزم داخل برنج جوش بخوره بعدم دم بزارم بد نمیشه ؟شویدم بریزم ی ...

راستش مامان من همیشه جدا آبپز میکرد و بعد سرخشون میکرد 

و به داخل برنج آبکش شده اضافه می‌کنه 

شویدت رو هم اگه خشک نیست و تازه اس باید یه مقدار سرخ کنی 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
مرسب عزیزم من میخواستم موقع آبکش شدن بریزم داخل برنج جوش بخوره بعدم دم بزارم بد نمیشه ؟شویدم بریزم ی ...

اره شوید رو بریز خوشمزه تر میشه اگه شویدت خشکه که خیلی هم عالی اگه تازه هست  فقط به مقدار لازم اضافه کن چون شوید زیادی باعث تلخی میشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
راستش مامان من همیشه جدا آبپز میکرد و بعد سرخشون میکرد  و به داخل برنج آبکش شده اضافه می‌کنه&n ...

مرسی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره شوید رو بریز خوشمزه تر میشه اگه شویدت خشکه که خیلی هم عالی اگه تازه هست  فقط به مقدار لازم ...

اره خشکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یا مرغ خوردم خوب بود

با ماهی به نظرت خوب میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40