f_a_t_m_e_h مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 3506 عنوان یه چشمم رو بیرون زده تر میبینم !!! 171 بازدید | 5 پست از بعد عمل لازک چشمم حس میکنم یه چشمم بیرون زده تره . تو آینه خودم میبینم که بیرون زده تره . ولی وقتی از چشمام عکسو فیلم میگیرم چشم دیگه م فرو رفته س .، و اینی که بیرون زده میبینم نرماله . از بقیه هم میپرسم میگن چشمات مثل همه . نمیدونم مشکلم چیهدارم دیونه میشم ارباب شدی که رو به هر کس نزنم 1402/02/05 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نی_نی_مظلوم عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 937 ترو خدااا دوتا تایپک عکس منو نامزدمو گزارش بزنین دعاتوننن میکنم
f_a_t_m_e_h مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 3506 خشکی چشم نداری ؟شاید به خاطر خشکی چشم باشه به نظرتون خشکی چشم تو دسدم تاثیر میذاره و باعث میشه خورم چشمامو قرینه نبینم یا اینکه واقعا ظاهر چشمامو خراب کرده ؟ ارباب شدی که رو به هر کس نزنم
گلدانسنگی عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 561 به نظرتون خشکی چشم تو دسدم تاثیر میذاره و باعث میشه خورم چشمامو قرینه نبینم یا اینکه واقعا ظاهر چشما ... به نظرم خشکی چشم فقط یکم چشم شاید بی حال نشون بده که وقتی قطره میزنی خوب میشه.