2777
2789
عنوان

دلم گرفته حوصله هیچی ندارم...😔

206 بازدید | 8 پست

احساس میکنم افسرده شدم .انگار هیچکس دوسم نداره حالم براشون مهم نیست حتی حوصله ندارم درس بخونم  تا میام در کتابو باز کنم خوابم میبره ،مدرسه رو میپیچونم حوصله ندارم برم بیرون همش تنهام تو خونه از این حسم خسته شدم فقط ی نفره ک خیلی دوسش دارم و اینکه اون دوسم نداره نمیدونم شایدم بخاطر اونه ک اینطوری شکست عشقی خوردم😔💔

هیچ انگیزه ای واسه زندگی ندارم 

خستم از این دنیا خیلی دلم گرفته میشه یکم دلداریم بدین یهم کمک کنین 😭😭😭😭😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسرده شدی عزیزم تو سن تو این حس ها طبیعیه کلی ادم میاد تو زندگیت ومیره تا فرد مناسبت پیدا شه هنوز اول زندگیته 

اگه میتونی حتما برو مشاوره 

کارهایی که خوشحالت میکنه انجام بده 

ودر اخر خودت رو دوست داشته باش وخودخواه باش نزار هیچ پسری اذیتت کنه چون هیچکدومشون ارزشش رو ندارن حتی بهترینش بازم فکر خودت باش عزیزم 

من با یه کاربری اینجا آشنا شدم که یه کانال تو ایتا داره و جمعی از نی نی سایتیا با هرسنی باهر تفکری هر پوششی اونجا هستیم یه فضای معنوی پر از آرامش از وقتی باهاشون آشنا شدم زندگیم عوض شد حالم خیلی خوب شد دلم خواست تجربم رو برای کسایی که مثل من هستن به اشتراک بزارم اگر خواستین که بیاین در جستجوی ایتا قسمت عناوین اینو Tobeh_az_gonah سرچ کنید و به مدیرش پیام بدید که یه چیزایی رو براتون توضیح بده اسم کانال در مسیر نور هست.یاعلی💚

اسی بیا اینجا حالت خوب میشه