2777
2789
عنوان

شوهرم😑😑😑😑

484 بازدید | 45 پست

سلام 

شوهرم بارچندمشه فیلم میبینه هربارم یکجوری رفتارمیکنه که خیلی ازاین کار ناراحته اولین بارش که فهمیدم تو عقد بودیم اخرین بارشم امروز که الانم باردارم 

از همون موقع توخودشه حالش خوب نیس 

چیکارکنم باهاش حرف بزنم؟؟؟

چه فیلمی

من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیع‌ومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯                      قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگاه میکنه که تو کار بهتر تحویلت بده نیمه پر لیوان ببین😂

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز