2777
2789
عنوان

نازنین بهبودی چه رلی داره 😂

2668 بازدید | 57 پست

اول ک میگف برا ولنتاین چرا سینگلم و اینایب که دوز پسر  خرج کن دارن ،🍑اونجاشون از طلاعه و..😑😂

ماه بعدش نشون دادبایه دکتر زییایی رل زده براش ایفون۱۴ و اپل واچ خریده،بعد بردش دُبی،عید دعوتش کرد کرمان و هتل رو براش با شمع و گل تزیین کردو شمع چید،بعد ازعید بردش اندونزی و جزیره بالی و... واقعا جالبه چیزی که دنبالش بود و زود گیر اورد خیلی ام دختر باانرژی و مثبته

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مگه بچه نداره!!

اون نیلوفره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کی هست

بلاگر

پسر زاییده بود پارسال اون شوهرش چی شد والا از سال ۹۲یادمه رل داشت هروقت  هم شکلشون عوض میشد😶یه ...

اون ک تومیگی خواهرشه

اواز دهل شنیدن از دور خوشست اون خواهرشم از همون شوهرشم خیلی تعریف مبکرد یه بار کثافت کاریش دراومد تو تولدی که خود دختره براش گرفته بود 

بعد معلوم شد کل قیافه پسره رو هم خود دختره خرج عملاشو داده و کوبیده از نو ساخته 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸