2777
2789
عنوان

🚫عواقب حسادت🚫

553 بازدید | 12 پست

🔴نشانه‌های حسد.  (حسادت)

1.ناراحتی از رسیدن نعمت به دیگری،بدون نشان دادن عکس العمل.

2.غیبت و عیب جویی.

3.دشمنی،عداوت و کارشکنی.

4.بی‌مهری یا قطع رابطه از شخص،و پنهان کردن صفات برجسته او به طوری که حتی نمی‌خواهد سخنی از او بشنود.

🔴آثار حسد

* آثار اجتماعی

1.نابسامانی‌های اجتماعی

حسود تمام یا بیشتر نیرو و انرژی بدنی و فکری خود را صرف حسادت می‌کند، لذا این کار منشأ نابسامانی‌های اجتماعی است.

قرآن مجید می‌فرماید:و کسانی که بعد از آنها آمدند،می‌گویند:پروردگارا ما و برادرانمان را که در ایمان به ما پیشی گرفتند بیامرز و در دلهایمان کینه و حسدی نسبت به مؤمنان قرار مده…(سوره حشر،آیه 10)

2.قتلها و جنایت‌ها:چنان که در داستان هابیل و قابیل ملاحظه کردید.

3.از بین رفتن دوستی‌ها.

4.عقب ماندگی اجتماعی؛اشخاص حسود و تنگ نظر می‌کوشند دیگران را به عقب بکشند.

🔴آثار معنوی حسد

1.نابود کننده ایمان، 2.آفت دین، 3.نابود کننده نیکی‌ها، 4.رسیدن به کفر و تفکرات کفر آمیز، 5.غیبت، 6. حسرت زیاد،(گناه زیاد)، 7.حجاب ضخیمی در برابر شناخت حقایق می‌افکند، 8.مانع رشد و تعالی ـ روحی فکری،معنوی خانوادگی و اجتماعی می‌گردد.

🔴«مولی امیرالمؤمنین(علیه‌السلام)»:

الحسودُ دائمُ السُّقمِ و إنْ كانَ صحیحَ الجَسَدِ.

آدم حسود همیشه مریض است هرچند (به ظاهر) بدنی سالم و تندرست دارد. 

🔴ـ «پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

لایَجتَمِعُ الحَسَدُ وَ الایمانُ فی قَلبِ امْرِیءٍ.

حسد و ایمان (هرگز) در دل یک نفر با هم جمع نمی‌شوند

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

منم حسودم...ولی میگم چرا برای ما نه...

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حسودم...ولی میگم چرا برای ما نه...

چرا شما نه ؟

خدا هرکیو آفریده رزقشو هم میده اون کسیه که دلسوز تر از مادر به فرزنده و هیچوقت بندشو به حال خودش رها نمیکنه 

اگه بت نداده وقتش نرسیده البته قبول دارم انسان کم صبره 

پس حسرت کسیو نخور به وقتش به همه میرسه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
پس چرا حسودای من همیشه به هدفشون میرسن    

آخر شاهنامه خوشه 

آخر عاقبت مهمه 

وگرنه اولش همه کپکشون خروس میخونه 

چرا شما نه ؟ خدا هرکیو آفریده رزقشو هم میده اون کسیه که دلسوز تر از مادر به فرزنده و هیچوقت بندش ...

وقتی یکی تو سن کم به همه چی میرسه..‌وما باید حسرت زده نگاه کنیم...متلک گوش کنیم...تا عمر داریم  عقب بی افتیم از زندگی...من واقعا دلم برای خودم میسوزه 

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

مرسی بابت متن خوبت حسادت نه ولی گاهی میگم خدایا چرا من نه

خواهش عزیزم🌹

گلم من قبول دارم آدم کم صبره

به وقتش به همه میرسه🌹❤️

وقتی یکی تو سن کم به همه چی میرسه..‌وما باید حسرت زده نگاه کنیم...متلک گوش کنیم...تا عمر داریم   ...

تو این دنیا کم تر کسی هست بگه الحمدالله

شوهر دارا پشیمون از شوهر کردن

مجردا آرزویه شوهر

روستا نشینا آرزویه شهر نشینی

شهر نشینا کلافه و مریض  از هوا و وضع شهر

یکی تو آرزویه بچه یکیم بی دلیل سقط

هیچکس نمیگه الحمدالله هممون همیشه در حال غر زدنیم 

کسایکه بهم حسودی میکننو میگم

منم میگم دیگه.... آخر عاقبتشون دیدن داره هیچوقت آدم با حسادت موفق نشده

تو این دنیا کم تر کسی هست بگه الحمدالله شوهر دارا پشیمون از شوهر کردن مجردا آرزویه شوهر روستا نشی ...

بله درسته...ولی ما برای زندگی معمولی حسرت زده ایم‌‌‌...غر نمی‌زنیم...ولی از کنایه ومتلک گفتن بقیه خسته شدیم...خدا سعه صدر عطا کنه